پرش به محتوا

الگو:صفحهٔ اصلی/مقالهٔ برگزیده دوم: تفاوت میان نسخه‌ها

بدون خلاصۀ ویرایش
بدون خلاصۀ ویرایش
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۱: خط ۱:
[[پرونده:NUR13499J1.jpg|بی‌قاب|چپ|سقوط اسرائیل|175px]]
[[پرونده:NUR86483J1.jpg|بی‌قاب|چپ|اندیشه مقاومت از منظر حضرت آیت‌الله‌العظمی سید علی خامنه‌ای مدظله‌العالی|175px]]


'''«سقوط اسرائیل»''' ترجمه فارسى «[[سقوط الإسرائيل من العلو و الإفساد إلى الزوال]]» اثر عربى [[فتلاوی، مهدی حمد|مهدى حمد الفتلاوى]] با ترجمه [[ذو القدر، محمدباقر|محمدباقر ذوالقدر]]، پژوهشى است پیرامون قضیه فلسطین، با استناد به آیات قرآن و احادیثى که مؤید قرآنى دارد که در سال 2001م نوشته شده است.
'''اندیشه مقاومت از منظر آیت‌الله‌العظمی سید علی خامنه‌ای''' به گردآوری [[صلح میرزائی، سعید|سعید صلح میرزایی]] درباره مقاومت (دیدگاه‌های سیاسی و اجتماعی رهبر انقلاب) است.


در فصل دوم این کتاب به فرجام اسرائیل از منظر قرآن و سنت نبوى با عنوان سقوط مثلث شیطانى تحت بررسى است.
نوشتار حاضر در عمل به فرمان [[خامنه‌ای، سید علی|رهبر معظم انقلاب]] در جهت تبلیغ و تبیین نظریه مقاومت و همچنین باهدف تسهیل کار تبیین برای جوانان مؤمن و انقلابی با پژوهش در بیانات ایشان تدوین و توسط انتشارات انقلاب اسلامی عرضه شده است.


مؤلف با آوردن آیاتى از قرآن، اثبات مى‌کند که این کتاب آسمانى، از وجود نوعى توطئه مشترک بین یهود و نصارا، براى طراحى و اجراى نقشه‌اى به منظور مقابله با اسلام و تلاش نافرجام براى خاموش کردن «نور خدا» پرده برمى‌دارد، بى‌آنکه از نشانه‌هاى این توطئه و ماهیت، اهداف و زمان وقوع آن، سخنى به میان آورد.
'''وعده‌ی الهی به پیروزی اهل مقاومت'''
وعده‌ی الهى این است که اگر اهل حق پاى حقّ خودشان بایستند، حق پیروز خواهد شد. در همه‌ی مراحل این‌طور است. در دوران انقلاب این را تجربه کردید، در دوران جنگ تجربه کردید، در دوران اسارت تجربه کردید، در دوران بعد از پایان جنگ که ملّت ایران در صدد بناى دوباره‌ی کشور خود برآمد این را تجربه کردید؛ در آینده هم باید این را یقین داشته باشید که عملى است.
هرجا دیدید که دشمنى زورگویى میکند، در مقابل او بایستید. این، وظیفه‌ی آحاد مردم، دولتمردان، نمایندگان مردم و کسانى است که این مملکت مسئولیّتى را به آنها سپرده است. در مقابل دشمن متجاوز، در مقابل زورگوى ظالم، در مقابل استکبارى که امروز بر ارزشهاى الهى و معنوى طغیان کرده است که مظهرش هم دولت طاغوت و طغیان‏گر آمریکا است کوتاه نیایید. قدرتهاى مادّى، هیچ غلطى نمیتوانند بکنند. با ملّتى که ایستاده و به نیروى خود تکیه کرده است، هیچ کارى نمیتوانند بکنند. همه‌ی راه‏ها به روى آنها بسته است.


سوم، مقدمات سقوط سیاسى اسرائیل بر اساس مستندات قرآن و روایات که تا به حال اتفاق افتاده یا خواهد افتاد را، بیان مى‌کند.
* '''جهاد امروز ما، جهاد کبیر'''
 
[امروز] جنگ نظامى مطرح نیست؛ امروز براى کشور ما جنگ نظامىِ سنّتى و متعارف احتمال بسیار بسیار ضعیفى است لکن جهاد باقى است؛ جهاد یک چیز دیگر است. جهاد فقط به معناى قتال نیست، فقط به معناى جنگ نظامى نیست؛ جهاد یک معناى بسیار وسیع‌ترى دارد. در بین جهادها جهادى هست که خداى متعال در قرآن آن را «جهاد کبیر» نام نهاده: «وَجَاهِدْهُمْ بِهِ جِهَادًا كَبِيرًا»؛ ... ایستادگى و مقاومت‏ و عدم تبعیّت [است‏]. «فَلَا تُطِعِ الْكَافِرِينَ وَجَاهِدْهُمْ بِهِ جِهَادًا كَبِيرًا» از مشرکین اطاعت نکن. اطاعت نکردن از کفّار همان چیزى است که خداى متعال به آن گفته جهاد کبیر... در بین جهاد اصغر یک جهاد هست که خداى متعال آن را «جهاد کبیر» نام نهاده که آن همین است. «جهاد کبیر» یعنى چه؟ یعنى اطاعت نکردن از دشمن، از کافر؛ از خصمى که در میدان مبارزه‌ی با تو قرار گرفته اطاعت نکن. اطاعت یعنى چه؟ یعنى تبعیّت؛ تبعیّت نکن. تبعیّت نکردن در کجا؟ در میدانهاى مختلف؛ تبعیّت در میدان سیاست، در میدان اقتصاد، در میدان فرهنگ، در میدان هنر. در میدانهاى مختلف از دشمن تبعیّت نکن؛ این شد «جهاد کبیر».<span id="mp-more">[[اندیشه مقاومت از منظر حضرت آیت‌الله‌العظمی سید علی خامنه‌ای مدظله‌العالی|'''ادامه ...''']]</span>
مؤلف ضمن تشریح آیاتى که به قانون استبدال دلالت دارند، پارسیان را در حفظ دین جایگزین اعراب معرفى کرده و با اشاره به پیدایش رهبرى نوین و جریان جایگزین، ویژگى‌هاى این جریان را بیان مى‌کند.
 
چهارم، آیات نویدبخش قرآن، بر نابودى اسرائیل و استکبار جهانى و دیدگاه‌هاى مفسران شیعه و عامه در این باره را بررسى کرده است.
 
مؤلف معتقد است، دانشمندان مسلمان در فهم و تفسیر آیات بشارت نابودى بنى‌اسرائیل، اختلافى ندارند؛ اما در انطباق آن بر تاریخ بنى‌اسرائیل و کسانى که در جریان هر دو فساد آن‌ها را مجازات مى‌کنند، اختلاف نظر پیدا کرده‌اند. به نظر وى، این اختلاف به سه عامل برمى‌گردد:
 
#دشوارى تشخیص دوران این دو فساد در تاریخ بنى‌اسرائیل؛ چرا که سرتاسر تاریخ بنى‌اسرائیل پر است از انحراف، ستم و تجاوز.
#وجود انبوه روایات از صحابه و تابعین و تقابل و تعارض آن‌ها در انطباق این نوید الهى بر تاریخ بنى‌اسرائیل؛ علاوه بر این که روایات صحیح و مستندى از پیامبر(ص) در انطباق این دو فساد بر تاریخ یهود وجود ندارد.
#غفلت بسیارى از پژوهشگران از آن دسته از متون قرآنى و احادیث غیبى نبوى که داستان تداوم درگیرى اسلام و کفر را حکایت مى‌کنند؛ به ویژه آن بخش از آیات و روایاتى که به توطئه یهود و نصارا و دوستان آن‌ها از حاکمان کشورهاى عربى و اسلامى، علیه اسلام پرداخته و ارتباط این توطئه را مفسده‌جویى و برترى طلبى بنى‌اسرائیل در آخرالزمان بیان مى‌دانند.<span id="mp-more">[[سقوط اسرائیل|'''ادامه ...''']]</span>