پرش به محتوا

ظفر، محمد سرفراز: تفاوت میان نسخه‌ها

بدون خلاصۀ ویرایش
بدون خلاصۀ ویرایش
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۴۲: خط ۴۲:
| کد مؤلف = AUTHORCODE18537AUTHORCODE
| کد مؤلف = AUTHORCODE18537AUTHORCODE
}}
}}
'''محمد سرفراز ظفر''' (متولد1947 م)، نویسنده و مصحح پاکستانی که دکترای خود را از دانشگاه تهران گرفت و تحقیق در احوال‌ و آثار‌ و تصحیح دیوان محمدعلی رایج سیالکوتی از جمله آثار اوست.
'''محمد سرفراز ظفر''' (متولد1947 م)، نویسنده و مصحح پاکستانی که دکترای خود را از دانشگاه تهران گرفت و تحقیق در احوال‌ و آثار‌ و تصحیح [[دیوان رایج سیالکوتی|دیوان محمدعلی رایج سیالکوتی]] از جمله آثار اوست.


==زادروز و زادگاه==
==زادروز و زادگاه==
خط ۵۴: خط ۵۴:


==اساتید==
==اساتید==
او در تهران از محضر استادانی چون‌ اسماعیل‌ حاکمی، محسن ابوالقاسمی، غلامرضا ستوده، ژاله آموزگار‌، احمد تفضلی، مظاهر مصفا، جلیل تجلیل و سید جعفر شهیدی بهره‌مند شد.
او در تهران از محضر استادانی چون‌ [[حاکمی، اسماعیل|اسماعیل‌ حاکمی]]، [[محسن ابوالقاسمی]]، [[ستوده، غلامرضا|غلامرضا ستوده]]، [[ژاله آموزگار‌]]، [[احمد تفضلی]]، [[مصفا، مظاهر|مظاهر مصفا]]، [[تجلیل، جلیل|جلیل تجلیل]] و [[شهیدی، سید جعفر|سید جعفر شهیدی]] بهره‌مند شد.


==تکمیل تحصیلات و بازگشت به پاکستان==
==تکمیل تحصیلات و بازگشت به پاکستان==
سرفراز ظفر سرانجام در سال ١٩٩٣م، موفق به اخذ درجه دکتری‌ با‌ مرتبه‌ عالی از دانشگاه تهران شد و از رساله دکتری خود با عنوان «تحقیق در احوال‌ و آثار‌ و تصحیح دیوان محمدعلی رایج سیالکوتی» (شاعر پارسی‌گوی قرن یازدهم هجری) به راهنمایی دکتر‌ اسماعیل‌ حاکمی‌، دفاع کرد و با خرمنی پر از خوشه‌های زبان و ادبیات فارسی و فرهنگ ایرانی به‌عنوان‌ یکی‌ از سفیران زبان فارسی، به پاکستان بازگشت و تا به امروز خدمات ارزنده‌ خود‌ را‌ در دانشگاه ملی زبان‌های نوین و دیگر مراکز فرهنگی مربوط به زبان فارسی ادامه داده‌ است<ref>ر.ک: دست‌رنجی، حکیمه، ص180-181</ref>‏.
سرفراز ظفر سرانجام در سال ١٩٩٣م، موفق به اخذ درجه دکتری‌ با‌ مرتبه‌ عالی از دانشگاه تهران شد و از رساله دکتری خود با عنوان «تحقیق در احوال‌ و آثار‌ و تصحیح دیوان محمدعلی رایج سیالکوتی» (شاعر پارسی‌گوی قرن یازدهم هجری) به راهنمایی دکتر‌ [[حاکمی، اسماعیل|اسماعیل‌ حاکمی‌]]، دفاع کرد و با خرمنی پر از خوشه‌های زبان و ادبیات فارسی و فرهنگ ایرانی به‌عنوان‌ یکی‌ از سفیران زبان فارسی، به پاکستان بازگشت و تا به امروز خدمات ارزنده‌ خود‌ را‌ در دانشگاه ملی زبان‌های نوین و دیگر مراکز فرهنگی مربوط به زبان فارسی ادامه داده‌ است<ref>ر.ک: دست‌رنجی، حکیمه، ص180-181</ref>‏.


==آثار==
==آثار==