پرش به محتوا

المعجم المفهرس لألفاظ الصحيفة السجادية الجامعة: تفاوت میان نسخه‌ها

بدون خلاصۀ ویرایش
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۲۶: خط ۲۶:
| پیش از =
| پیش از =
}}
}}
'''المعجم المفهرس لألفاظ صحيفة السجادية الجامعة''' تألیف مصطفی درایتی و همکاران؛ اين اثر، نمایۀ موضوعی کتاب الصحيفة السجادية الجامعة اثر محمَدباقر موحد ابطحی اصفهانی و همکاران، از منشورات مدرسه الامام المهدی(عج) است که شامل تمام ادعيۀ مأئور و منسوب به امام سجاد(ع) می‌باشد. اعم از صحیفه مشهور و سایر صحائف غیرمشهور.
'''المعجم المفهرس لألفاظ الصحيفة السجادية الجامعة''' تألیف [[درایتی، مصطفی|مصطفی درایتی]] و همکاران؛ اين اثر، نمایۀ موضوعی کتاب [[الصحيفة السجادية الجامعة لأدعية الإمام علي بن الحسين عليهماالسلام (تحقیق موحد ابطحی)|الصحيفة السجادية الجامعة]] اثر [[موحد ابطحی اصفهانی، سید محمدباقر|سید محمدباقر موحد ابطحی اصفهانی]] و همکاران، از منشورات مدرسه الامام المهدی(عج) است که شامل تمام ادعيۀ مأئور و منسوب به [[امام سجاد علیه‌السلام|امام سجاد(ع)]] می‌باشد. اعم از صحیفه مشهور و سایر صحائف غیرمشهور.


مؤلف، در مقدمه کتاب الصحيفة السجادية الجامعة را معرفی کرده، سپس ضرورت پرداختن به فرهنگ دعا و نیایش را یادآوری و آن‌گاه پيشينۀ معجم‌نویسی و روش‌های آن را بیان می‌کند.
مؤلف، در مقدمه کتاب [[الصحيفة السجادية الجامعة لأدعية الإمام علي بن الحسين عليهماالسلام (تحقیق موحد ابطحی)|الصحيفة السجادية الجامعة]] را معرفی کرده، سپس ضرورت پرداختن به فرهنگ دعا و نیایش را یادآوری و آن‌گاه پيشينۀ معجم‌نویسی و روش‌های آن را بیان می‌کند.


بعد از مقدمه، موضوع‌های صحیفه در قالب الفاظ و واژه‌ها با آدرس شماره دعا آورده شده است. در بخش دیگر، متن کامل الصحیفه السجادیه الجامعه - که شامل ۲۷۰ نیایش امام سجاد است -آمده است.
بعد از مقدمه، موضوع‌های صحیفه در قالب الفاظ و واژه‌ها با آدرس شماره دعا آورده شده است. در بخش دیگر، متن کامل الصحیفه السجادیه الجامعه - که شامل ۲۷۰ نیایش امام سجاد است - آمده است.


در بخش دیگر، ريشه و معانی لغات صحیفۀ سجادیه به ترتیب حروف الفبا ذکر شده است. در این فرهنگ بیش از ۷۵۰۰ مدخل اصلی، ۳۵۰۰مدخل ارجاعی و هشتصد معادل فارسی گزینش شده و در مجموع بیست هزار مورداطلاعات ثبت شده است.<ref>باقریان موحد، سید رضا، ص250</ref>
در بخش دیگر، ريشه و معانی لغات صحیفۀ سجادیه به ترتیب حروف الفبا ذکر شده است. در این فرهنگ بیش از ۷۵۰۰ مدخل اصلی، ۳۵۰۰مدخل ارجاعی و هشتصد معادل فارسی گزینش شده و در مجموع بیست هزار مورد اطلاعات ثبت شده است.<ref>باقریان موحد، سید رضا، ص250</ref>