پرش به محتوا

سیف الأمة و برهان الملة: تفاوت میان نسخه‌ها

هیچ تغییری در اندازه به وجود نیامده‌ است. ،  ‏۱۷ نوامبر ۲۰۲۳
جز
جایگزینی متن - 'تالیف' به 'تألیف'
جز (جایگزینی متن - ' '''' به ''''')
برچسب‌ها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه
جز (جایگزینی متن - 'تالیف' به 'تألیف')
خط ۲۷: خط ۲۷:
}}
}}


'''سیف الامه و برهان المله''' تالیف [[نراقی، احمد بن محمدمهدی|ملا احمد نراقی]] (۱۱۸۵-۱۲۴۵ق) فرزند [[نراقی، مهدی بن ابی‌ذر|ملا مهدی نراقی]]  است که از جمله چندین ردیه ای است که در رد شبهات [[هنری مارتین]]، مبلغ انگلیسی، معروف به پادری، نوشته شده است. [[هنری مارتین]] که با ماموریت استعماری به کشورهای اسلامی آمده بود، و بعد از آموختن زبان فارسی و عربی، با لباس مبدل روحانیت در حوزه درس برخی از علمای بزرگ شرکت کرده بود، کتابی به نام میزان الحق نوشت که در آن شبهاتی را به نبوت پیامبر اکرم(ص) و نفی اعجاز از قرآن کریم، وارد ساخته بود.<ref> ر.ک: مقدمه، ص 11-13</ref>.
'''سیف الامه و برهان المله''' تألیف [[نراقی، احمد بن محمدمهدی|ملا احمد نراقی]] (۱۱۸۵-۱۲۴۵ق) فرزند [[نراقی، مهدی بن ابی‌ذر|ملا مهدی نراقی]]  است که از جمله چندین ردیه ای است که در رد شبهات [[هنری مارتین]]، مبلغ انگلیسی، معروف به پادری، نوشته شده است. [[هنری مارتین]] که با ماموریت استعماری به کشورهای اسلامی آمده بود، و بعد از آموختن زبان فارسی و عربی، با لباس مبدل روحانیت در حوزه درس برخی از علمای بزرگ شرکت کرده بود، کتابی به نام میزان الحق نوشت که در آن شبهاتی را به نبوت پیامبر اکرم(ص) و نفی اعجاز از قرآن کریم، وارد ساخته بود.<ref> ر.ک: مقدمه، ص 11-13</ref>.


کتاب در سه باب، تالیف شده است که در باب اول فوائد شش‌‌گانه‌ای را به عنوان مقدمه بحث مطرح می‌کند که شامل اثبات نبوت عامه، بحثی کلی درباره معجزه و فرق آن با دیگر خوارق عادت، نقش عقل در اثبات تکلیف و روش بحث با مسیحیان، می‌باشد.
کتاب در سه باب، تألیف شده است که در باب اول فوائد شش‌‌گانه‌ای را به عنوان مقدمه بحث مطرح می‌کند که شامل اثبات نبوت عامه، بحثی کلی درباره معجزه و فرق آن با دیگر خوارق عادت، نقش عقل در اثبات تکلیف و روش بحث با مسیحیان، می‌باشد.


باب دوم به اثبات رسالت پیامبر اکرم(ص) می‌پردازد که شامل بیان معجزات پیامبر(ص) و ادله نبوت ایشان، بشارت انبیای سلف به پیامبر اسلام(ص) و واجب الاطاعه بودن پیامبران است.
باب دوم به اثبات رسالت پیامبر اکرم(ص) می‌پردازد که شامل بیان معجزات پیامبر(ص) و ادله نبوت ایشان، بشارت انبیای سلف به پیامبر اسلام(ص) و واجب الاطاعه بودن پیامبران است.