پرش به محتوا

مثنوی 2 (نظم 4 بخش 2): تفاوت میان نسخه‌ها

بدون خلاصۀ ویرایش
بدون خلاصۀ ویرایش
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۲۶: خط ۲۶:
| پیش از =
| پیش از =
}}
}}
'''مثنوی 2 (نظم 4 بخش 2)''' تألیف توفیق ه. سبحانی، این کتاب، برگزیده‌ای از قصص سه دفتر چهارم، پنجم و ششم مثنوی، همراه با شرح و توضیحات است که در ۲۷ درس، برای گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه پیام نور نگارش شده است.  
'''مثنوی 2 (نظم 4 بخش 2)''' تألیف [[هاشم‌پور سبحانی، توفیق|توفیق ه. سبحانی]]، این کتاب، برگزیده‌ای از قصص سه دفتر چهارم، پنجم و ششم [[مثنوی معنوی|مثنوی]]، همراه با شرح و توضیحات است که در ۲۷ درس، برای گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه پیام نور نگارش شده است.  


از لحاظ سبک و ساختار مثنوی۲، با مثنوی۱ همسان است؛ یعنی در هر دو، هر درس شامل پنج بخش مجزّا ولی مکّمل هم بوده و به این ترتیب قرار دارد: بیان هدف‌های آموزشی؛ دیباچه(اشاره)؛ متن قصه؛ شرح و توضیحات؛ خودآزمایی.  
از لحاظ سبک و ساختار مثنوی۲، با [[مثنوی 1 (نظم4 بخش1)|مثنوی۱]] همسان است؛ یعنی در هر دو، هر درس شامل پنج بخش مجزّا ولی مکّمل هم بوده و به این ترتیب قرار دارد: بیان هدف‌های آموزشی؛ دیباچه(اشاره)؛ متن قصه؛ شرح و توضیحات؛ خودآزمایی.  


اما در مثنوی ۲(این کتاب)، در ابتدای هر درس، جای بیت در دفترهای مثنوی، مطابق نسخه قونیه، نشان داده شده و از نظر نگارش و ویرایش نیز دقت زیادتری صورت گرفته و خصوصاً به جنبه‌های قرآنی و حدیثی ابیات تأکید بیشتری شده است.  
اما در مثنوی ۲ (این کتاب)، در ابتدای هر درس، جای بیت در دفترهای [[مثنوی معنوی|مثنوی]]، مطابق نسخه قونیه، نشان داده شده و از نظر نگارش و ویرایش نیز دقت زیادتری صورت گرفته و خصوصاً به جنبه‌های قرآنی و حدیثی ابیات تأکید بیشتری شده است.  


فهرست لغات، پاسخنامه آزمون‌ها و فهرست منابع عمده در پایان کتاب مندرج است.<ref> ر.ک: عالمی، محمدعلم، ص175</ref>
فهرست لغات، پاسخنامه آزمون‌ها و فهرست منابع عمده در پایان کتاب مندرج است.<ref> ر.ک: عالمی، محمدعلم، ص175</ref>