پرش به محتوا

مجلسی اصفهانی، میرزا محمدتقی: تفاوت میان نسخه‌ها

هیچ تغییری در اندازه به وجود نیامده‌ است. ،  ‏۲۸ مهٔ ۲۰۲۳
بدون خلاصۀ ویرایش
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۴۸: خط ۴۸:


==اساتید==
==اساتید==
وی از شاگردان آيات عظام حاج سيد محمدحسين بروجردی، حاج سيد محمدتقی خوانساری، حاج سيد محمود شاهرودي، حاج ميرزا عبدالهادي شيرازي، حاج سيد محسن حكيم، حاج سيد ابوالقاسم خويي و حاج ميرزا هاشم آملي در حوزه‌های قم و نجف بود.
وی از شاگردان آیات عظام حاج سید محمدحسین بروجردی، حاج سید محمدتقی خوانساری، حاج سید محمود شاهرودی، حاج میرزا عبدالهادی شیرازی، حاج سید محسن حكیم، حاج سید ابوالقاسم خویی و حاج میرزا هاشم آملی در حوزه‌های قم و نجف بود.


==تدریس==
==تدریس==
آیت الله میرزا محمدتقی مجلسی در سال 1342 با كسب اجازه اجتهاد از مراجع عاليقدر شيعه و اساتيد عظامشان كه نام بعضي از آنها در ابتدای كتاب اصول فقه به طبع رسيده است، به ايران مراجعت کرد و سال‌ها استاد حوزه های علمیه خرم‌آباد و قم بود.
آیت الله میرزا محمدتقی مجلسی در سال 1342 با كسب اجازه اجتهاد از مراجع عالیقدر شیعه و اساتید عظامشان كه نام بعضی از آنها در ابتدای كتاب اصول فقه به طبع رسیده است، به ایران مراجعت کرد و سال‌ها استاد حوزه های علمیه خرم‌آباد و قم بود.


پس از آن بنا بر اصرار جمع از فضلا و مومنين و با عنايت به نياز به حضور وی در حوزه علميه اصفهان به جمع اهل فقاهت و اجتهاد شهر اصفهان پيوست و در مدرسه علميه صدر، به تدريس مباحث خارج فقه و اصول پرداخت.
پس از آن بنا بر اصرار جمع از فضلا و مومنین و با عنایت به نیاز به حضور وی در حوزه علمیه اصفهان به جمع اهل فقاهت و اجتهاد شهر اصفهان پیوست و در مدرسه علمیه صدر، به تدریس مباحث خارج فقه و اصول پرداخت.


==وفات==
==وفات==
خط ۷۸: خط ۷۸:
==وابسته‌ها==
==وابسته‌ها==
{{وابسته‌ها}}
{{وابسته‌ها}}
[[رسالة في صلاة الجمعة (مجلسی)]]
[[رسالة فی صلاة الجمعة (مجلسی)]]


[[منتهی الأفکار]]
[[منتهی الأفکار]]