پرش به محتوا

لاریجانی، صادق: تفاوت میان نسخه‌ها

جز
جایگزینی متن - 'ميرزا هاشم آملى' به 'ميرزا هاشم آملى'
جز (جایگزینی متن - 'شيخ انصارى ' به 'شيخ انصارى ')
جز (جایگزینی متن - 'ميرزا هاشم آملى' به 'ميرزا هاشم آملى')
خط ۳۴: خط ۳۴:
== ولادت و خاندان ==
== ولادت و خاندان ==


«صادق اردشير لاريجانى»، در سال 1339ش، در نجف اشرف، ديده به جهان گشود. پدرش، [[آملی، هاشم|مرحوم آية الله ميرزا هاشم آملى(ره)]]، از اعاظم فقها و مراجع نجف اشرف و قم بود و شاگردان بسيارى در اين دو شهر بزرگ علم و تقوى پروراند. قريب يك سال و اندى داشت كه مرحوم والدش، از نجف اشرف به قم مقدسه نقل مكان نمود و بساط تدريس را در اين شهر گشود.
«صادق اردشير لاريجانى»، در سال 1339ش، در نجف اشرف، ديده به جهان گشود. پدرش، [[آملی، هاشم|مرحوم آية الله [[آملی، هاشم|ميرزا هاشم آملى]](ره)]]، از اعاظم فقها و مراجع نجف اشرف و قم بود و شاگردان بسيارى در اين دو شهر بزرگ علم و تقوى پروراند. قريب يك سال و اندى داشت كه مرحوم والدش، از نجف اشرف به قم مقدسه نقل مكان نمود و بساط تدريس را در اين شهر گشود.


==تحصیلات==
==تحصیلات==
خط ۴۶: خط ۴۶:
==اساتید==
==اساتید==


اكثر درس‌هاى دوره مقدمات و سطح حوزه را با اساتيدى مبرز و عمدتاً به‌طور خصوصى طى كرد و از محضر اساتيدى چون آية الله صلواتى و آية الله سيد كاظم حائرى و ديگر بزرگان بهره برد و بحث‌هاى خارج اصول و فقه را از محضر مرحوم والدش [[آملی، هاشم|آية الله ميرزا هاشم آملى(ره)]] و آية الله شيخ حسين وحيدى خراسانى استفاده برد. در فقه و اصول، تقريبا تمامى درس‌هايى را كه در آنها شركت جسته است، تقرير كرده است و به علاوه دو مجلد در علم اصول از ابتدا تا مبحث مشتق به عربى نگاشته است.
اكثر درس‌هاى دوره مقدمات و سطح حوزه را با اساتيدى مبرز و عمدتاً به‌طور خصوصى طى كرد و از محضر اساتيدى چون آية الله صلواتى و آية الله سيد كاظم حائرى و ديگر بزرگان بهره برد و بحث‌هاى خارج اصول و فقه را از محضر مرحوم والدش [[آملی، هاشم|آية الله [[آملی، هاشم|ميرزا هاشم آملى]](ره)]] و آية الله شيخ حسين وحيدى خراسانى استفاده برد. در فقه و اصول، تقريبا تمامى درس‌هايى را كه در آنها شركت جسته است، تقرير كرده است و به علاوه دو مجلد در علم اصول از ابتدا تا مبحث مشتق به عربى نگاشته است.


فلسفه اسلامى را نيز مدتى در نزد آية الله جوادى آملى و آية الله حسن‌زاده آملى فراگرفت.
فلسفه اسلامى را نيز مدتى در نزد آية الله جوادى آملى و آية الله حسن‌زاده آملى فراگرفت.
۴۲۵٬۲۲۵

ویرایش