پرش به محتوا

ناصح، محمدمهدی: تفاوت میان نسخه‌ها

جز
جایگزینی متن - ' ،' به '،'
جز (جایگزینی متن - 'بنیان گذار' به 'بنیان‌گذار')
جز (جایگزینی متن - ' ،' به '،')
خط ۴۷: خط ۴۷:


== تحصیلات ==
== تحصیلات ==
ناصح به سال 1324ش پاى به مدرسه نهاد. سال اول ابتدایی و اوایل سال دوم را در روستای گزیک به تحصیل پرداختند و سال‌های دوم تا چهارم را در روستای بورنگ به اتمام رساندند و شرایط آن زمان به گونه‌ای بود که چه بسا زمانی که ایشان دانش آموز کلاس دوم بودند باید کلاس اول را نیز تدریس می‌کردند و یا چون تمام کلاس‌های اول تا چهارم در یک اتاق برگزار می‌شد ، دروس کلاس‌های بالاتر را نیز گوش می‌دادند . نهایتا برای تحصیل در کلاس‌های پنجم و ششم به بیرجند سفر کردند . در دبستان شوکتیه به تحصیل پرداختند و تا سال سوم متوسطه را در بیرجند به اتمام رساندند و پس از آن جهت ورود به شغل معلمی و ادامه راه پدر کنکور دانشسرا را شرکت کرده و پذیرفته شدند. طی دو سال موفق به اتمام دوره دانشسرای مقدماتی شدند . پس از 6 سال تدریس در مدارس قائن در سال 1345 در کنکور رشته ادبیات دانشگاه فردوسی شرکت کرده و پذیرفته شدند. پس از آن نیز در کنکور مقطع فوق لیسانس شرکت کردند و در رشته ادبیات فارسی دانشگاه فردوسی پذیرفته شدند.  ایشان اولین فارغ التحصیل فوق لیسانس رشته ادبیات دانشگاه فردوسی بودند. پس از انتقال از وزارت آموزش و پرورش به وزارت علوم و شروع به تدریس در سال 1353 در مقطع دکترای ادبیات فارسی دانشگاه فردوسی به تحصیل پرداختند و در مقطع دکترا نیز اولین فارغ التحصیل رشته ادبیات بودند.
ناصح به سال 1324ش پاى به مدرسه نهاد. سال اول ابتدایی و اوایل سال دوم را در روستای گزیک به تحصیل پرداختند و سال‌های دوم تا چهارم را در روستای بورنگ به اتمام رساندند و شرایط آن زمان به گونه‌ای بود که چه بسا زمانی که ایشان دانش آموز کلاس دوم بودند باید کلاس اول را نیز تدریس می‌کردند و یا چون تمام کلاس‌های اول تا چهارم در یک اتاق برگزار می‌شد، دروس کلاس‌های بالاتر را نیز گوش می‌دادند . نهایتا برای تحصیل در کلاس‌های پنجم و ششم به بیرجند سفر کردند . در دبستان شوکتیه به تحصیل پرداختند و تا سال سوم متوسطه را در بیرجند به اتمام رساندند و پس از آن جهت ورود به شغل معلمی و ادامه راه پدر کنکور دانشسرا را شرکت کرده و پذیرفته شدند. طی دو سال موفق به اتمام دوره دانشسرای مقدماتی شدند . پس از 6 سال تدریس در مدارس قائن در سال 1345 در کنکور رشته ادبیات دانشگاه فردوسی شرکت کرده و پذیرفته شدند. پس از آن نیز در کنکور مقطع فوق لیسانس شرکت کردند و در رشته ادبیات فارسی دانشگاه فردوسی پذیرفته شدند.  ایشان اولین فارغ التحصیل فوق لیسانس رشته ادبیات دانشگاه فردوسی بودند. پس از انتقال از وزارت آموزش و پرورش به وزارت علوم و شروع به تدریس در سال 1353 در مقطع دکترای ادبیات فارسی دانشگاه فردوسی به تحصیل پرداختند و در مقطع دکترا نیز اولین فارغ التحصیل رشته ادبیات بودند.


== مشاغل ==
== مشاغل ==
خط ۵۳: خط ۵۳:


== اساتید ==
== اساتید ==
از جمله اساتید و مربیان دکتر ناصح می توان از آقایان [[احمدی بیرجندی، احمد|احمد احمدی بیرجندی]]، دکتر [[یوسفی، غلامحسین|غلامحسین یوسفی]] و دکتر فیاض (این دو تن جزو بنیان‌گذاران دانشکده ادبیات نیز بوده اند)، دکتر متینی ، دکتر رکنی ، دکتر زمردیان ، خانم دکتر فلاح رستگار ، دکتر مجتهدی ، دکتر [[شهابی، علی‌اکبر|شهابی]] ، دکتر [[عبدوشکور احسن]] از پاکستان ، دکتر آشتیانی ، دکتر بکار (از اردن)و ... نام برد.
از جمله اساتید و مربیان دکتر ناصح می توان از آقایان [[احمدی بیرجندی، احمد|احمد احمدی بیرجندی]]، دکتر [[یوسفی، غلامحسین|غلامحسین یوسفی]] و دکتر فیاض (این دو تن جزو بنیان‌گذاران دانشکده ادبیات نیز بوده اند)، دکتر متینی، دکتر رکنی، دکتر زمردیان، خانم دکتر فلاح رستگار، دکتر مجتهدی، دکتر [[شهابی، علی‌اکبر|شهابی]]، دکتر [[عبدوشکور احسن]] از پاکستان، دکتر آشتیانی، دکتر بکار (از اردن)و ... نام برد.


== آثار==
== آثار==