پرش به محتوا

التجري: تفاوت میان نسخه‌ها

هیچ تغییری در اندازه به وجود نیامده‌ است. ،  ‏۶ سپتامبر ۲۰۱۹
جز
جایگزینی متن - 'ه‎ع' به 'ه‌ع'
جز (جایگزینی متن - 'ه‎ص' به 'ه‌ص')
برچسب‌ها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه
جز (جایگزینی متن - 'ه‎ع' به 'ه‌ع')
خط ۴۲: خط ۴۲:
# عنوان گروهی دیگر: «بإنه قبيح أم لا»<ref>[https://www.noorlib.ir/View/fa/Book/BookView/Image/16408/1/6 ر.ک: متن کتاب، ص6]</ref>.
# عنوان گروهی دیگر: «بإنه قبيح أم لا»<ref>[https://www.noorlib.ir/View/fa/Book/BookView/Image/16408/1/6 ر.ک: متن کتاب، ص6]</ref>.


وی در ادامه، به بررسی و مناقشه در این عناوین پرداخته که آیا بر اساس این تعابیر، تجری از مسائل اصولی خواهد بود یا نه؟ به‎عنوان مثال، وی تعبیر نخست را به دلیل اینکه با این تعبیر، تجری از عوارض فعل مکلف خواهد بود، خارج از مسئله اصولی دانسته است<ref>[https://www.noorlib.ir/View/fa/Book/BookView/Image/16408/1/7 ر.ک: همان، ص7]</ref> و یا معتقد است بر اساس تعبیر دوم، بحث از تجری، بحث از استحقاق عقاب یا عدم آن بوده و در این صورت، بحث از آن، همانند بحث حسن و قبح، یک بحث کلامی است نه اصولی<ref>[https://www.noorlib.ir/View/fa/Book/BookView/Image/16408/1/10 ر.ک: همان، ص10]</ref>.
وی در ادامه، به بررسی و مناقشه در این عناوین پرداخته که آیا بر اساس این تعابیر، تجری از مسائل اصولی خواهد بود یا نه؟ به‌عنوان مثال، وی تعبیر نخست را به دلیل اینکه با این تعبیر، تجری از عوارض فعل مکلف خواهد بود، خارج از مسئله اصولی دانسته است<ref>[https://www.noorlib.ir/View/fa/Book/BookView/Image/16408/1/7 ر.ک: همان، ص7]</ref> و یا معتقد است بر اساس تعبیر دوم، بحث از تجری، بحث از استحقاق عقاب یا عدم آن بوده و در این صورت، بحث از آن، همانند بحث حسن و قبح، یک بحث کلامی است نه اصولی<ref>[https://www.noorlib.ir/View/fa/Book/BookView/Image/16408/1/10 ر.ک: همان، ص10]</ref>.


نویسنده به تعبیر سوم، دو اشکال وارد کرده است:
نویسنده به تعبیر سوم، دو اشکال وارد کرده است:
۴۲۵٬۲۲۵

ویرایش