پرش به محتوا

السبع الشداد: تفاوت میان نسخه‌ها

۲۲۲ بایت اضافه‌شده ،  ‏۹ اوت ۲۰۱۸
لینک درون متنی
جز (جایگزینی متن - 'مير داماد' به 'میرداماد')
(لینک درون متنی)
خط ۲۱: خط ۲۱:
| پیش از =
| پیش از =
}}
}}
«السبع الشداد»، تأليف محمدباقربن محمدحسینى مرعشى استرآبادى، مشهور به میرداماد، از علماى شيعه در آغاز قرن يازدهم هجرى و متوفاى سال 1041ق، است. اين كتاب، به زبان عربى و در موضوعات فقهى است.
'''''السبع الشداد'''''، تأليف [[میرداماد، محمدباقر بن محمد|محمدباقربن محمدحسینى مرعشى استرآبادى]]، مشهور به [[میرداماد، محمدباقر بن محمد|میرداماد]]، از علماى شيعه در آغاز قرن يازدهم هجرى و متوفاى سال 1041ق، است. اين كتاب، به زبان عربى و در موضوعات فقهى است.


علامه میرداماد، در مورد انگيزه نگارش كتاب، مى‌فرمايد: «اينك درخواست شما را اجابت نمودم كه با اصرار از من مى‌خواستيد تا رساله‌اى جامع و شامل هفت امر محكم از مقالات تحقيقى و حقيقت هفت بحث پيچيده و مشكل را براى شما بيان نمايم».
[[میرداماد، محمدباقر بن محمد|علامه میرداماد]]، در مورد انگيزه نگارش كتاب، مى‌فرمايد: «اينك درخواست شما را اجابت نمودم كه با اصرار از من مى‌خواستيد تا رساله‌اى جامع و شامل هفت امر محكم از مقالات تحقيقى و حقيقت هفت بحث پيچيده و مشكل را براى شما بيان نمايم».


نگارش كتاب، در سال 1023ق، به پايان رسيده است.
نگارش كتاب، در سال 1023ق، به پايان رسيده است.
خط ۳۰: خط ۳۰:
كتاب، شامل هفت مقاله فقهى مى‌باشد.
كتاب، شامل هفت مقاله فقهى مى‌باشد.


علامه میرداماد، در اين كتاب، با سبک ى علمى و دقيق به بررسى مباحث فقهى مى‌پردازد و بر خلاف ديگر آثار فقهى خود، قدرى دقيق و پيچيده بحث مى‌نمايد. وى، وارد مباحث عقلى و فلسفى شده و فراموش مى‌كند كه اين كتاب، فقهى و بحث، بحث فقهى مى‌باشد، ولى به هر حال دقت‌هاى عقلى و فلسفى ايشان نيز در مباحث فقهى قابل توجه مى‌باشد.
[[میرداماد، محمدباقر بن محمد|علامه میرداماد]]، در اين كتاب، با سبک ى علمى و دقيق به بررسى مباحث فقهى مى‌پردازد و بر خلاف ديگر آثار فقهى خود، قدرى دقيق و پيچيده بحث مى‌نمايد. وى، وارد مباحث عقلى و فلسفى شده و فراموش مى‌كند كه اين كتاب، فقهى و بحث، بحث فقهى مى‌باشد، ولى به هر حال دقت‌هاى عقلى و فلسفى ايشان نيز در مباحث فقهى قابل توجه مى‌باشد.


مؤلف، در اين كتاب توان علمى و مهارت خود را در مباحث فلسفى و فقهى به عرصه ظهور نهاده است.
مؤلف، در اين كتاب توان علمى و مهارت خود را در مباحث فلسفى و فقهى به عرصه ظهور نهاده است.
۴۲۵٬۲۲۵

ویرایش