پرش به محتوا

ابن بابویه، علی بن حسین: تفاوت میان نسخه‌ها

جز
جایگزینی متن - ' ' به ''
جز (جایگزینی متن - '‌‎ ق' به '‌‎ق')
برچسب‌ها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه
جز (جایگزینی متن - ' ' به '')
خط ۳۵: خط ۳۵:
{{کاربردهای دیگر|صدوق (ابهام زدایی)}}
{{کاربردهای دیگر|صدوق (ابهام زدایی)}}


{{کاربردهای دیگر|ابن‌ بابویه (ابهام زدایی)}}
{{کاربردهای دیگر|ابن‌ بابویه (ابهام زدایی)}}'''ابوالحسن على بن حسين بن موسى بن بابويه قمى''' از محدثان و فقهاى شيعه اماميه و محل رجوع مردم قم و مناطق اطراف آن در عصر غيبت صغرى است. خاندان بابويه، همگى از بزرگان علم بوده‌اند که از ميان آنان، على بن الحسين و فرزندش محمد بن على معروف به [[شيخ صدوق]] از همه بارزترند و منتجب‌الدين صاحب فهرست مشهور، آخرين دانشمند اين خاندان است که با عنوان ابن بابويه شناخته مى‌شود.
 
 
'''ابوالحسن على بن حسين بن موسى بن بابويه قمى''' از محدثان و فقهاى شيعه اماميه و محل رجوع مردم قم و مناطق اطراف آن در عصر غيبت صغرى است. خاندان بابويه، همگى از بزرگان علم بوده‌اند که از ميان آنان، على بن الحسين و فرزندش محمد بن على معروف به [[شيخ صدوق]] از همه بارزترند و منتجب‌الدين صاحب فهرست مشهور، آخرين دانشمند اين خاندان است که با عنوان ابن بابويه شناخته مى‌شود.


==سخن بزرگان==
==سخن بزرگان==
خط ۶۶: خط ۶۳:
== وفات==
== وفات==


اين عالم بزرگ در سال 329ق از دنيا رفت. برخى به اشتباه گفته‌اند در سالى که قرامطه مکه را غارت کرده و حاجيان را کشتند، وى هم در حال طواف کشته شده است. سال وفات او را به علت فرود آمدن شهاب‌هاى بسيار از آسمان يا به علت درگذشت چند تن‌از بزرگان شيعه، سال تناثر النجوم گفته‌اند. مدفن‌او در قم است.
اين عالم بزرگ در سال 329ق از دنيا رفت. برخى به اشتباه گفته‌اند در سالى که قرامطه مکه را غارت کرده و حاجيان را کشتند، وى هم در حال طواف کشته شده است. سال وفات او را به علت فرود آمدن شهاب‌هاى بسيار از آسمان يا به علت درگذشت چند تن‌از بزرگان شيعه، سال تناثر النجوم گفته‌اند. مدفن‌او در قم است.== وابسته‌ها ==
 
 
== وابسته‌ها ==
{{وابسته‌ها}}
{{وابسته‌ها}}


۴۲۵٬۲۲۵

ویرایش