پرش به محتوا

گنجینه حکمت: تفاوت میان نسخه‌ها

هیچ تغییری در اندازه به وجود نیامده‌ است. ،  ‏۲۶ فوریهٔ ۲۰۱۸
جز
جایگزینی متن - 'اميرالمومنين' به 'امیرالمؤمنین'
جز (جایگزینی متن - 'امیرالمومنین' به 'امیرالمؤمنین')
جز (جایگزینی متن - 'اميرالمومنين' به 'امیرالمؤمنین')
خط ۵۵: خط ۵۵:




'''گنجينه حكمت'''، اثر [[مجدی، عطاء الله|سيد عطاءالله مجدى]] مى‌باشد كه پيرامون برگزيده كلمات قصار حضرت [[علی بن ابی‎طالب(ع)، امام اول|اميرالمومنين(ع)]] به صورت نثز و نظم روان و كوتاه فارسى در عصر حاضر نوشته شده است.
'''گنجينه حكمت'''، اثر [[مجدی، عطاء الله|سيد عطاءالله مجدى]] مى‌باشد كه پيرامون برگزيده كلمات قصار حضرت [[علی بن ابی‎طالب(ع)، امام اول|امیرالمؤمنین(ع)]] به صورت نثز و نظم روان و كوتاه فارسى در عصر حاضر نوشته شده است.


== ساختار و گزارش محتوا ==
== ساختار و گزارش محتوا ==




مؤلف محترم پس از نوشتن كتابى تحت عنوان هزار جمله از كلمات قصار و گوهر بار اميرالمومنين با توجه به درخواست دوستانش و كافى نداستن ترجمه هزار جمله از كلمات حضرت، شروع به نوشت كتاب حاضر نمود.
مؤلف محترم پس از نوشتن كتابى تحت عنوان هزار جمله از كلمات قصار و گوهر بار امیرالمؤمنین با توجه به درخواست دوستانش و كافى نداستن ترجمه هزار جمله از كلمات حضرت، شروع به نوشت كتاب حاضر نمود.


سبك كار نويسنده در اين كتاب مانند كتاب هزار گوهر وى مى‌باشد. در ابتدا سخن [[علی بن ابی‎طالب(ع)، امام اول|اميرالمومنين(ع)]] را آورده، زير آن ترجمه روانى از آن حديث را ذكر نموده و سپس دو بيتى براى ترجمه هر حديث سروده است.
سبك كار نويسنده در اين كتاب مانند كتاب هزار گوهر وى مى‌باشد. در ابتدا سخن [[علی بن ابی‎طالب(ع)، امام اول|امیرالمؤمنین(ع)]] را آورده، زير آن ترجمه روانى از آن حديث را ذكر نموده و سپس دو بيتى براى ترجمه هر حديث سروده است.


در ترجمه به نثر حتى الامكان از لغات فارسى سره ولى رايج و قابل فهم استفاده شده است.
در ترجمه به نثر حتى الامكان از لغات فارسى سره ولى رايج و قابل فهم استفاده شده است.
۶۱٬۱۸۹

ویرایش