پرش به محتوا

البيان في أخبار صاحب الزمان(عج): تفاوت میان نسخه‌ها

جز
جایگزینی متن - 'مى كند' به 'مى‌كند'
جز (جایگزینی متن - ' فى ' به ' في ')
جز (جایگزینی متن - 'مى كند' به 'مى‌كند')
خط ۳۸: خط ۳۸:
'''البيان في أخبار صاحب الزمان(عج)''' تألیف [[گنجی، محمد بن یوسف|محمد بن يوسف شافعی]]  
'''البيان في أخبار صاحب الزمان(عج)''' تألیف [[گنجی، محمد بن یوسف|محمد بن يوسف شافعی]]  
   
   
نویسنده اين كتاب را به نام محمد بن نصر (م. 656) جانشين خليفه در اربل نوشته چنان كه كتاب كفاية الطالب را نيز به همو تقديم كرده است. گنجى خود مى‌گويد مطالبش را طريق شيعه نقل نمى كند بلكه از طريق ديگران نقل مى كند تا احتجاج به آن موكدتر باشد. بنابر اين وى از منابع و نوشته هاى اهل سنت احاديث را نقل مى كند.
نویسنده اين كتاب را به نام محمد بن نصر (م. 656) جانشين خليفه در اربل نوشته چنان كه كتاب كفاية الطالب را نيز به همو تقديم كرده است. گنجى خود مى‌گويد مطالبش را طريق شيعه نقل نمى‌كند بلكه از طريق ديگران نقل مى‌كند تا احتجاج به آن موكدتر باشد. بنابر اين وى از منابع و نوشته هاى اهل سنت احاديث را نقل مى‌كند.


==محتوا==
==محتوا==
خط ۴۴: خط ۴۴:


==منابع==
==منابع==
احاديث اين اثر از طريق مشايخ مؤلف نقل شده اما منبع مكتوبى كه از آن بسيار ياد مى شود كتاب «مناقب المهدى» ابونعيم اصفهانى است. وى به طور معمول به ديگر منابع حديثى اهل سنت نيز مراجعه مى كند و آنچه را از مشايخ خود نقل مى كند با يافتن در آن كتابها و آدرس دادن به آنها تقويت مى كند. همچنين از [[صحيح مسلم]]، [[مسند الإمام أحمد بن حنبل|مسند احمد]]، الفردوس ابن شيرويه ديلمى، كشف المخفى في مناقب المهدى مطالبى نقل شده است.
احاديث اين اثر از طريق مشايخ مؤلف نقل شده اما منبع مكتوبى كه از آن بسيار ياد مى شود كتاب «مناقب المهدى» ابونعيم اصفهانى است. وى به طور معمول به ديگر منابع حديثى اهل سنت نيز مراجعه مى‌كند و آنچه را از مشايخ خود نقل مى‌كند با يافتن در آن كتابها و آدرس دادن به آنها تقويت مى‌كند. همچنين از [[صحيح مسلم]]، [[مسند الإمام أحمد بن حنبل|مسند احمد]]، الفردوس ابن شيرويه ديلمى، كشف المخفى في مناقب المهدى مطالبى نقل شده است.




۴۲۵٬۲۲۵

ویرایش