پرش به محتوا

تقدیری، محمد: تفاوت میان نسخه‌ها

جز
جایگزینی متن - ' »' به '»'
جز (جایگزینی متن - 'مكاسب' به 'مكاسب ')
جز (جایگزینی متن - ' »' به '»')
برچسب‌ها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه
خط ۳۲: خط ۳۲:




«محمد تقديرى»، در سال 1343، متولد شد. تحصيلات دبيرستان تا ديپلم در رشته رياضى و فيزيك را در دبيرستان [[امام جعفر صادق(ع)|امام صادق(ع)]] قم گذراند. پس از اخذ ديپلم، در سال 1360 وارد حوزه علميه مدرسه رسالت شد و تا لمعتين در آن مدرسه تحصيل كرد و از محضر اساتيد بزرگوارى همچون نكونام، طالقانى، فشاركى، كريمى، صالحى افغانى، حائرى، اشتهاردى، محامى و وجدانى فخر دروس مقدمات آموخت. ايشان «رسائل» را خدمت استاد اعتمادى و موسوى تهرانى و «[[كتاب المكاسب|مكاسب]] » را خدمت استاد مرحوم پايانى، اشتهاردى و ستوده آموخت و هم‌زمان فلسفه و «بدايه» و «نهايه» را از محضر استاد فياضى استفاده نمود. سپس وارد درس خارج شد و اصول را نزد آيت‌الله [[وحید خراسانی، حسین|وحيد خراسانى]] و آيت‌الله هاشمى شاهرودى و فقه را نزد آيت‌الله تبريزى، مكارم، مددى و سيد كاظم حائرى، هاشمى شاهرودى و [[خامنه‌ای، سید علی|مقام معظم رهبرى]] گذراند. هم‌زمان با تحصيل حوزه علميه، كارشناسى ارشد الهيات رشته كلام در تربيت مدرس دانشگاه قم گذراند و «افسردگى و حزن و اندوه (مقايسه تطبيقى) در قرآن، سنت و متون دينى و روان‌شناسى»، عنوان پايان‌نامه‌اش بود. همچنين دو سال و نيم دوره معارف در دانشكده باقرالعلوم(ع) وابسته به دفتر تبليغات گذراند.
«محمد تقديرى»، در سال 1343، متولد شد. تحصيلات دبيرستان تا ديپلم در رشته رياضى و فيزيك را در دبيرستان [[امام جعفر صادق(ع)|امام صادق(ع)]] قم گذراند. پس از اخذ ديپلم، در سال 1360 وارد حوزه علميه مدرسه رسالت شد و تا لمعتين در آن مدرسه تحصيل كرد و از محضر اساتيد بزرگوارى همچون نكونام، طالقانى، فشاركى، كريمى، صالحى افغانى، حائرى، اشتهاردى، محامى و وجدانى فخر دروس مقدمات آموخت. ايشان «رسائل» را خدمت استاد اعتمادى و موسوى تهرانى و «[[كتاب المكاسب|مكاسب]]» را خدمت استاد مرحوم پايانى، اشتهاردى و ستوده آموخت و هم‌زمان فلسفه و «بدايه» و «نهايه» را از محضر استاد فياضى استفاده نمود. سپس وارد درس خارج شد و اصول را نزد آيت‌الله [[وحید خراسانی، حسین|وحيد خراسانى]] و آيت‌الله هاشمى شاهرودى و فقه را نزد آيت‌الله تبريزى، مكارم، مددى و سيد كاظم حائرى، هاشمى شاهرودى و [[خامنه‌ای، سید علی|مقام معظم رهبرى]] گذراند. هم‌زمان با تحصيل حوزه علميه، كارشناسى ارشد الهيات رشته كلام در تربيت مدرس دانشگاه قم گذراند و «افسردگى و حزن و اندوه (مقايسه تطبيقى) در قرآن، سنت و متون دينى و روان‌شناسى»، عنوان پايان‌نامه‌اش بود. همچنين دو سال و نيم دوره معارف در دانشكده باقرالعلوم(ع) وابسته به دفتر تبليغات گذراند.


ايشان هم‌زمان با تحصيل، به تدريس دروس منطق، فقه و اصول، كلام، اخلاق و تفسير اشتغال داشته و مباحث روش تحقيق و روش تبليغ، از مباحث تدريسى ايشان بوده است. همچنين به‌عنوان استاد راهنما، راهنمايى بيش از ده پايان‌نامه در موضوعات اخلاقى، تربيتى و روان‌شناسى فعاليت داشته است.
ايشان هم‌زمان با تحصيل، به تدريس دروس منطق، فقه و اصول، كلام، اخلاق و تفسير اشتغال داشته و مباحث روش تحقيق و روش تبليغ، از مباحث تدريسى ايشان بوده است. همچنين به‌عنوان استاد راهنما، راهنمايى بيش از ده پايان‌نامه در موضوعات اخلاقى، تربيتى و روان‌شناسى فعاليت داشته است.
۴۲۵٬۲۲۵

ویرایش