پرش به محتوا

استدراكات البعث و النشور: تفاوت میان نسخه‌ها

جز
جایگزینی متن - 'شعب الايمان ' به 'شعب الإيمان '
جز (جایگزینی متن - 'احمد بن حسين بيهقى' به 'احمد بن حسين بيهقى ')
جز (جایگزینی متن - 'شعب الايمان ' به 'شعب الإيمان ')
خط ۴۷: خط ۴۷:




کتاب «إستدراكات البعث و النشور» در احوالات، پس از مرگ و علائم آخر الزمان مى‌باشد كه به زبان عربى در قرن پنجم هجرى، توسط ابى‌بكر [[بیهقی، احمد بن حسین|احمد بن حسين بيهقى]]  نوشته شده است. لكن نسخۀ اين کتاب در دسترس نمى‌باشد و نسخ موجود همه برگرفته از ديگر آثار بيهقى مى‌باشد كه غالب آنها از کتاب شعب الايمان بيهقى بدست آمده‌اند.
کتاب «إستدراكات البعث و النشور» در احوالات، پس از مرگ و علائم آخر الزمان مى‌باشد كه به زبان عربى در قرن پنجم هجرى، توسط ابى‌بكر [[بیهقی، احمد بن حسین|احمد بن حسين بيهقى]]  نوشته شده است. لكن نسخۀ اين کتاب در دسترس نمى‌باشد و نسخ موجود همه برگرفته از ديگر آثار بيهقى مى‌باشد كه غالب آنها از کتاب [[شعب الإيمان]] بيهقى بدست آمده‌اند.


==ساختار و گزارش محتوا==
==ساختار و گزارش محتوا==




جمع‌آورى اين کتاب توسط شيخ عامر احمد حيدر در شانزده باب انجام شده است كه در مقدمۀ خود مى‌نويسد، در تحقيقاتم راجع به اين کتاب مطلع شدم، دو نسخۀ خطى از آن در کتابخانۀ احمد الثالث در استانبول تركيه به شماره‌هاى 2665 و 2666 موجود است و لكن امكان دسترسى بدان‌ها را پيدا نكردم و مجبور شدم کتاب را به صورت كنونى و استدراكى و طبق طريقۀ مصنف در استدلال به آيات و روايات جمع‌آورى كنم و لو بيانات عينا كلمات مؤلّف نمى‌باشند؛ ولى چون کتاب شعب الايمان بيهقى در دستم بود، استدلالات را از آن کتاب آوردم تا منطبق به بيان خود مصنف باشد.
جمع‌آورى اين کتاب توسط شيخ عامر احمد حيدر در شانزده باب انجام شده است كه در مقدمۀ خود مى‌نويسد، در تحقيقاتم راجع به اين کتاب مطلع شدم، دو نسخۀ خطى از آن در کتابخانۀ احمد الثالث در استانبول تركيه به شماره‌هاى 2665 و 2666 موجود است و لكن امكان دسترسى بدان‌ها را پيدا نكردم و مجبور شدم کتاب را به صورت كنونى و استدراكى و طبق طريقۀ مصنف در استدلال به آيات و روايات جمع‌آورى كنم و لو بيانات عينا كلمات مؤلّف نمى‌باشند؛ ولى چون کتاب [[شعب الإيمان]] بيهقى در دستم بود، استدلالات را از آن کتاب آوردم تا منطبق به بيان خود مصنف باشد.


احمد حيدر طريقۀ بيان موضوعات کتاب را در 5 ماده بيان مى‌كند و به احتمال سقط مطالبى از اين کتاب اشاره‌اى اجمالى دارد.
احمد حيدر طريقۀ بيان موضوعات کتاب را در 5 ماده بيان مى‌كند و به احتمال سقط مطالبى از اين کتاب اشاره‌اى اجمالى دارد.
۴۲۵٬۲۲۵

ویرایش