پرش به محتوا

حجازی، فخرالدین: تفاوت میان نسخه‌ها

جز
جایگزینی متن - 'حسين رزمجو' به 'حسين رزمجو '
جز (جایگزینی متن - 'دكتر اسلامى ندوشن' به 'دكتر اسلامى ندوشن ')
جز (جایگزینی متن - 'حسين رزمجو' به 'حسين رزمجو ')
خط ۷۶: خط ۷۶:
از فخرالدين حجازى، يك پسر و دو دختر باقيمانده كه هيچ يك از آن‌ها در فعاليت‌هاى سياسى شركت ندارند.
از فخرالدين حجازى، يك پسر و دو دختر باقيمانده كه هيچ يك از آن‌ها در فعاليت‌هاى سياسى شركت ندارند.


ب - حسين زرمجو درسال 1311 در مشهد متولد شد. حسين رزمجو، پس ازا خذ ديپلم طبيعى در دبيرستان فردوسى مشهد، و ليسانس ادبيات فارسى از دانشگاه فردوسى مشهد 1337 و مدتى تحصيلات حوزوى و اخذ فوق ليسانس ادبيات از همان دانشگاه، وارد دانشگاه تهران شد. وى در سال 1358 از رساله دكترى خود تحت عنوان انسان آرمانى و كامل در ادبيات حماسى و عرفانى فارسى دفاع كرد.
ب - حسين زرمجو درسال 1311 در مشهد متولد شد. [[رزمجو، حسین|حسين رزمجو]] ، پس ازا خذ ديپلم طبيعى در دبيرستان فردوسى مشهد، و ليسانس ادبيات فارسى از دانشگاه فردوسى مشهد 1337 و مدتى تحصيلات حوزوى و اخذ فوق ليسانس ادبيات از همان دانشگاه، وارد دانشگاه تهران شد. وى در سال 1358 از رساله دكترى خود تحت عنوان انسان آرمانى و كامل در ادبيات حماسى و عرفانى فارسى دفاع كرد.


حسين رزمجو، پس از اخذ مدارك ليسانس و فوق ليسانس ادبيات فارسى، به تدريس در دبيرستان‌ها و مراكز تربيت معلم در مشهد پرداخت. وى در عين حال به تحصيل علوم حوزوى نيز مى‌پرداخت.
[[رزمجو، حسین|حسين رزمجو]] ، پس از اخذ مدارك ليسانس و فوق ليسانس ادبيات فارسى، به تدريس در دبيرستان‌ها و مراكز تربيت معلم در مشهد پرداخت. وى در عين حال به تحصيل علوم حوزوى نيز مى‌پرداخت.


ايشان از اساتيد بزرگى همانند؛ دكتر شهيدى، دكتر محقق، [[زرین‌کوب، عبدالحسین|دكتر زرين‌كوب]]، [[خانلری، پرویز|دكتر ناتل خانلرى]] ، استاد [[افشار، ایرج |ايرج افشار]] و [[بیانی، شیرین (اسلامی ندوشن)|دكتر اسلامى ندوشن]]  از استادان حسين رزمجو در دانشگاه تهران بوده‌اند.
ايشان از اساتيد بزرگى همانند؛ دكتر شهيدى، دكتر محقق، [[زرین‌کوب، عبدالحسین|دكتر زرين‌كوب]]، [[خانلری، پرویز|دكتر ناتل خانلرى]] ، استاد [[افشار، ایرج |ايرج افشار]] و [[بیانی، شیرین (اسلامی ندوشن)|دكتر اسلامى ندوشن]]  از استادان [[رزمجو، حسین|حسين رزمجو]]  در دانشگاه تهران بوده‌اند.


حسين رزمجو، پس از اخذ مدرك دكترى زبان و ادبيات فارسى در سال 1358، عضو هيئت علمى دانشگاه فردوسى مشهد شد و ضمن تصدى برخى مسئوليت‌هاى اجرايى در آن جا به تحقيق و تألیف نيز مى‌پرداخت. حسين رزمجو، پس از اخذ مدرك ليسانس ادبيات فارسى از دانشگاه فردوسى مشهد، به عنوان معلم و سپس استاد مراكز تربيت معلم، به استخدام وزارت آموزش و پزورش درآمد. از سال1360، وى پس از اخذ مدرك دكتراى به استخدام دانشگاه فردوسى مشهد درآمد. وى علاوه برمسئوليت‌هاى اجرايى در آن دانشگاه؛ از جمله رياست كتاب‌خانه و نيز دانشكده علوم انسانى، سرپرستى كميسيون ملييون سكو در ايران را نيز برعهده داشته است.
[[رزمجو، حسین|حسين رزمجو]] ، پس از اخذ مدرك دكترى زبان و ادبيات فارسى در سال 1358، عضو هيئت علمى دانشگاه فردوسى مشهد شد و ضمن تصدى برخى مسئوليت‌هاى اجرايى در آن جا به تحقيق و تألیف نيز مى‌پرداخت. [[رزمجو، حسین|حسين رزمجو]] ، پس از اخذ مدرك ليسانس ادبيات فارسى از دانشگاه فردوسى مشهد، به عنوان معلم و سپس استاد مراكز تربيت معلم، به استخدام وزارت آموزش و پزورش درآمد. از سال1360، وى پس از اخذ مدرك دكتراى به استخدام دانشگاه فردوسى مشهد درآمد. وى علاوه برمسئوليت‌هاى اجرايى در آن دانشگاه؛ از جمله رياست كتاب‌خانه و نيز دانشكده علوم انسانى، سرپرستى كميسيون ملييون سكو در ايران را نيز برعهده داشته است.


حسين رزمجو، از سال 1327 به تدريس در دبيرستان‌هاى مشهد و مراكز تربيت معلم و از سال 1360 به تدريس در دانشگاه فردوسى مشهد مشغول بوده است.
[[رزمجو، حسین|حسين رزمجو]] ، از سال 1327 به تدريس در دبيرستان‌هاى مشهد و مراكز تربيت معلم و از سال 1360 به تدريس در دانشگاه فردوسى مشهد مشغول بوده است.


حسين رزمجو، علاوه برتدريس و رسيدگى به امور اجرايى به تحقيق، مطالعه و تألیف كتبى در زمينه ادبيات فارسى مى‌پردازد.
[[رزمجو، حسین|حسين رزمجو]] ، علاوه برتدريس و رسيدگى به امور اجرايى به تحقيق، مطالعه و تألیف كتبى در زمينه ادبيات فارسى مى‌پردازد.


== آثار ==
== آثار ==
۴۲۵٬۲۲۵

ویرایش