پرش به محتوا

قندوزی، سلیمان بن ابراهیم: تفاوت میان نسخه‌ها

بدون خلاصۀ ویرایش
جز (جایگزینی متن - ' ' به ' ')
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۴۶: خط ۴۶:




سليمان بن ابراهيم قندوزى بلخى از عالمان اهل سنت و بر مذهب حنفى و طريقه صوفيه است كه به سال 1220هجرى در محلى به نام قندوز در حوالى بلخ به دنيا آمد. پس از آموزش علوم اوليه به بخارا رفت و سپس به هند و افغانستان سفر كرد و در آنجا به اهل طريقت پيوست و در سير و سلوك و تفقه در دين, به درجات عالى رسيد. پس از مدتى به موطن خود بازگشت و به هدايت و ارشاد مردم پرداخت. در سال 1269 به عزم مكه حركت كرد، اما در بغداد و قونيه متوقف شد و در آنجا به تحصيل و تدريس و ارشاد مردم پرداخت. مدتى هم مسند شيخوخت را عهده‌دار شد و سرانجام در سال 1294 در قسطنطنيه از دنيا رفت. آثار وى علاوه بر ينابيع المودةE عبارتند از اجمع الفوائد و مشرق الاكوان. مذهب وى حنفى و بر طريقه نقشبنديه بود. مؤلف ينابيع المودة در سال 1294 در قسطنطنيه از دنيا رفت.
'''سليمان بن ابراهيم قندوزى بلخى''' از عالمان اهل سنت و بر مذهب حنفى و طريقه صوفيه است كه به سال 1220هجرى در محلى به نام قندوز در حوالى بلخ به دنيا آمد. پس از آموزش علوم اوليه به بخارا رفت و سپس به هند و افغانستان سفر كرد و در آنجا به اهل طريقت پيوست و در سير و سلوك و تفقه در دين, به درجات عالى رسيد. پس از مدتى به موطن خود بازگشت و به هدايت و ارشاد مردم پرداخت. در سال 1269 به عزم مكه حركت كرد، اما در بغداد و قونيه متوقف شد و در آنجا به تحصيل و تدريس و ارشاد مردم پرداخت. مدتى هم مسند شيخوخت را عهده‌دار شد و سرانجام در سال 1294 در قسطنطنيه از دنيا رفت. آثار وى علاوه بر ينابيع المودةE عبارتند از اجمع الفوائد و مشرق الاكوان. مذهب وى حنفى و بر طريقه نقشبنديه بود. مؤلف ينابيع المودة در سال 1294 در قسطنطنيه از دنيا رفت.
 
 


محمد على شاه محمدى مترجم كتاب ينابيع المودة است. بنا به آنچه بر روى جلد كتاب آمده است، وى مؤسس و مدرس و مسئول مدرسه علوم دينيه ولى عصر و امام جماعت مسجد حمزه سيدالشهداء است.
محمد على شاه محمدى مترجم كتاب ينابيع المودة است. بنا به آنچه بر روى جلد كتاب آمده است، وى مؤسس و مدرس و مسئول مدرسه علوم دينيه ولى عصر و امام جماعت مسجد حمزه سيدالشهداء است.
۴۲۵٬۲۲۵

ویرایش