پرش به محتوا

بناء المقالة الفاطمية في نقض الرسالة العثمانية: تفاوت میان نسخه‌ها

جز
جایگزینی متن - 'ى(' به 'ى ('
جز (جایگزینی متن - 'ن(' به 'ن (')
جز (جایگزینی متن - 'ى(' به 'ى (')
خط ۴۹: خط ۴۹:
'''بناء المقالة الفاطمية في نقض الرسالة العثمانية'''، نوشته ابوالفضائل، احمد بن موسى بن طاووس، متوفاى 673ق، است.
'''بناء المقالة الفاطمية في نقض الرسالة العثمانية'''، نوشته ابوالفضائل، احمد بن موسى بن طاووس، متوفاى 673ق، است.


اين كتاب، به زبان عربى و در باره اثبات شايستگى حضرت امير المؤمنين، على(ع) براى امر امامت و رد پاره‌اى از شبهاتى است كه توسط برخى از بزرگان اهل سنت در اين مورد و هم در مورد مذهب تشيع مطرح شده است.
اين كتاب، به زبان عربى و در باره اثبات شايستگى حضرت امير المؤمنين، على (ع) براى امر امامت و رد پاره‌اى از شبهاتى است كه توسط برخى از بزرگان اهل سنت در اين مورد و هم در مورد مذهب تشيع مطرح شده است.


== ساختار ==
== ساختار ==
خط ۵۹: خط ۵۹:




جاحظ، عمرو بن بحر، متوفاى 255ق، كتابى را به نام«الرسالة العثمانية»، در رد بر شيعه و ايراد و اشكال بر اصول اعتقادات آنها نوشته و بسيارى از اصول مسلّم و مورد قبول تمام فرقه‌هاى اسلام را انكار كرده است. مهم‌ترين هدف او در كتاب، شكستن مقام و منزلت مولاى متقيان امير المؤمنين، على(ع) در نظر خوانندگان است و به هر وسيله ممكن، قصد مخدوش كردن آن سيماى الهى را دارد. در كنار اين هدف، دائما سعى در توجيه كارهاى خلفاى سه‌گانه دارد و آنها را با امير المؤمنين (ع) مقايسه مى‌كند و با ادله سست مى‌خواهد افضليت آنها را اثبات كند.
جاحظ، عمرو بن بحر، متوفاى 255ق، كتابى را به نام«الرسالة العثمانية»، در رد بر شيعه و ايراد و اشكال بر اصول اعتقادات آنها نوشته و بسيارى از اصول مسلّم و مورد قبول تمام فرقه‌هاى اسلام را انكار كرده است. مهم‌ترين هدف او در كتاب، شكستن مقام و منزلت مولاى متقيان امير المؤمنين، على (ع) در نظر خوانندگان است و به هر وسيله ممكن، قصد مخدوش كردن آن سيماى الهى را دارد. در كنار اين هدف، دائما سعى در توجيه كارهاى خلفاى سه‌گانه دارد و آنها را با امير المؤمنين (ع) مقايسه مى‌كند و با ادله سست مى‌خواهد افضليت آنها را اثبات كند.


'''«يريدون ليطفؤوا نور اللّه بأفواههم و الله متم نوره و لو كره الكافرون»'''
'''«يريدون ليطفؤوا نور اللّه بأفواههم و الله متم نوره و لو كره الكافرون»'''
۴۲۵٬۲۲۵

ویرایش