پرش به محتوا

بخشهایی از کتاب مستطاب نهج‌البلاغه منظوم (تهرانی): تفاوت میان نسخه‌ها

جز
جایگزینی متن - 'مولف' به 'مؤلف'
جز (جایگزینی متن - 'ابی ' به 'ابی')
جز (جایگزینی متن - 'مولف' به 'مؤلف')
خط ۵۰: خط ۵۰:
كتاب، به نظم آمده‌ى تعدادى از خطبه‌ها و حكمت‌هاى نهج‌البلاغه است كه در ابتدا خطبه‌ها و در ادامه حكم نهج‌البلاغه به نظم در آمده است.
كتاب، به نظم آمده‌ى تعدادى از خطبه‌ها و حكمت‌هاى نهج‌البلاغه است كه در ابتدا خطبه‌ها و در ادامه حكم نهج‌البلاغه به نظم در آمده است.


در ابتداى كتاب ابياتى در مدح اميرالمومنين سروده و سپس سروده استاد اميرى فيروز كوهى كه به عنوان تقريظ براى ترجمه منظوم از كتاب مستطاب نهج‌البلاغه، نوشته شده است. در ادامه مقدمه از شاعر محترم ذكر شده كه آشنائى خود را با كتاب نهج‌البلاغه ذكر مى‌نمايد و سپس مقدمه‌اى منظوم در سبب منظوم نمودن كتاب مستطاب نهج‌البلاغه سروده است، بعد از آن مقدمه منظوم ديگر در اظهار مولف راجع به شرح خطبه‌هاى نهج‌البلاغه و بيانات حضرت على(ع) سروده شده است. همچنين در قسمت بعدى به صورت منظوم، درباره كتاب نهج‌البلاغه اشعارى را سروده است و سپس به نظم كتاب نهج‌البلاغه پرداخته است.
در ابتداى كتاب ابياتى در مدح اميرالمومنين سروده و سپس سروده استاد اميرى فيروز كوهى كه به عنوان تقريظ براى ترجمه منظوم از كتاب مستطاب نهج‌البلاغه، نوشته شده است. در ادامه مقدمه از شاعر محترم ذكر شده كه آشنائى خود را با كتاب نهج‌البلاغه ذكر مى‌نمايد و سپس مقدمه‌اى منظوم در سبب منظوم نمودن كتاب مستطاب نهج‌البلاغه سروده است، بعد از آن مقدمه منظوم ديگر در اظهار مؤلف راجع به شرح خطبه‌هاى نهج‌البلاغه و بيانات حضرت على(ع) سروده شده است. همچنين در قسمت بعدى به صورت منظوم، درباره كتاب نهج‌البلاغه اشعارى را سروده است و سپس به نظم كتاب نهج‌البلاغه پرداخته است.


سبك مولف چنين است كه ابتدا خطبه يا حكمت را به زبان عربى نقل كرده و سپس ترجمه آن را نيز آورد و بعد از آن مطالب خطبه يا حكم را به صورت شعر، ذكر كرده است.
سبك مؤلف چنين است كه ابتدا خطبه يا حكمت را به زبان عربى نقل كرده و سپس ترجمه آن را نيز آورد و بعد از آن مطالب خطبه يا حكم را به صورت شعر، ذكر كرده است.


==وضعيت كتاب==
==وضعيت كتاب==
۴۲۵٬۲۲۵

ویرایش