پرش به محتوا

حجتی کرمانی، علی: تفاوت میان نسخه‌ها

بدون خلاصۀ ویرایش
جز (جایگزینی متن - 'زين العابدين قربانى' به 'زين العابدين قربانى ')
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۳۶: خط ۳۶:




«حاج شيخ على کرمانى»، دومين فرزند روحانى حجت‌الاسلام والمسلمين حاج ميرزا عبدالحسين کرمانى است. وى در کرمان ديده به دنيا گشوده و پس از خواندن دروس جديد به تحصيل علوم عربى و ادبى در مدرسه معصوميه کرمان پرداخته و براى تكميل، رهسپار قم شده و سطوح را نزد اساتيد حوزه تكميل نموده و به درس خارج فقه و اصول آيت‌الله [[امام خمينى(ره)|امام خمينى]] و آيت‌الله شريعتمدارى و آيت‌الله حاج شيخ مرتضى حائرى و آيت‌الله گلپايگانى شركت كرده و فلسفه و تفسير را نزد استاد علامه طباطبائى خوانده و مدت دو سال هم در نجف اشرف اقامت كرده و از آيات عظام آنجا استفاده نموده و جمعاً بيش از بيست سال در قم اقامت و اشتغال به تحصيل و تدريس و تأليف داشته تا يكى از گويندگان و نويسندگان مشهور حوزه علميه گرديده و هم از اعضاى هيئت تحريريه مجله وزين مكتب اسلام بوده است.
'''حاج شيخ على کرمانى'''، دومين فرزند روحانى حجت‌الاسلام والمسلمين حاج ميرزا عبدالحسين کرمانى است. وى در کرمان ديده به دنيا گشوده و پس از خواندن دروس جديد به تحصيل علوم عربى و ادبى در مدرسه معصوميه کرمان پرداخته و براى تكميل، رهسپار قم شده و سطوح را نزد اساتيد حوزه تكميل نموده و به درس خارج فقه و اصول آيت‌الله [[امام خمينى(ره)|امام خمينى]] و آيت‌الله شريعتمدارى و آيت‌الله حاج شيخ مرتضى حائرى و آيت‌الله گلپايگانى شركت كرده و فلسفه و تفسير را نزد استاد علامه طباطبائى خوانده و مدت دو سال هم در نجف اشرف اقامت كرده و از آيات عظام آنجا استفاده نموده و جمعاً بيش از بيست سال در قم اقامت و اشتغال به تحصيل و تدريس و تأليف داشته تا يكى از گويندگان و نويسندگان مشهور حوزه علميه گرديده و هم از اعضاى هيئت تحريريه مجله وزين مكتب اسلام بوده است.


معظم‌له در سال 1343ش با بيت اصيل و شريف آيت‌الله صدر وصلت نموده و به مصاهرت و دامادى حجت‌الاسلام والمسلمين حاج سيد رضاى صدر دامت بركاته درآمده و در سال 1351ش، منتقل به تهران گرديده و اكنون به عللى در کرمانشاه به سر مى‌برند.
معظم‌له در سال 1343ش با بيت اصيل و شريف آيت‌الله صدر وصلت نموده و به مصاهرت و دامادى حجت‌الاسلام والمسلمين حاج سيد رضاى صدر دامت بركاته درآمده و در سال 1351ش، منتقل به تهران گرديده و اكنون به عللى در کرمانشاه به سر مى‌برند.
خط ۴۳: خط ۴۳:




1. اسلام و تبعيضات نژادى؛
#اسلام و تبعيضات نژادى؛
 
#اسلام آئين زندگى؛
2. اسلام آئين زندگى؛
#فاجعه تمدن و رسالت اسلام؛
 
#چهارده استان؛
3. فاجعه تمدن و رسالت اسلام؛
#اسلام و فرهنگ قرن بيستم؛
 
#عقل و احساس؛
4. چهارده استان؛
#تاريخ و علوم قرآن؛
 
#زن و انتخابات؛
5. اسلام و فرهنگ قرن بيستم؛
#بلاهاى اجتماعى قرن ما (اين دو كتاب اخير؛ يعنى شماره 7 و 8، با همكارى چند تن از دانشمندان، مانند جناب آقاى عميد زنجانى و [[قربانی لاهیجی، زین‌العابدین|زين العابدين قربانى]]  به رشته تحرير درآمده است)؛
 
#عصر امتياز ماشين؛
6. عقل و احساس؛
 
7. تاريخ و علوم قرآن؛
 
7. زن و انتخابات؛
 
8. بلاهاى اجتماعى قرن ما (اين دو كتاب اخير؛ يعنى شماره 7 و 8، با همكارى چند تن از دانشمندان، مانند جناب آقاى عميد زنجانى و [[قربانی لاهیجی، زین‌العابدین|زين العابدين قربانى]]  به رشته تحرير درآمده است)؛
 
9. عصر امتياز ماشين؛


و...
و...
۴۲۵٬۲۲۵

ویرایش