پرش به محتوا

جغرافیای تاریخی سیراف: تفاوت میان نسخه‌ها

هیچ تغییری در اندازه به وجود نیامده‌ است. ،  ‏۲ فوریهٔ ۲۰۱۷
جز
جایگزینی متن - 'تاليف' به 'تألیف'
جز (جایگزینی متن - ' .' به '.')
جز (جایگزینی متن - 'تاليف' به 'تألیف')
خط ۳۹: خط ۳۹:




«جغرافياى تاريخى سيراف»، تاليف محمدحسن سمسار، به زبان فارسى درباره جغرافياى تاريخى بندرى نزديك بندر طاهرى در سواحل خليج فارس مى‌باشد. سيراف از جمله شهرهايى است كه در گذشته شهرت داشته و در سده‌هاى نخستين اسلامى همواره مورد توجه جغرافيانويسان بوده است. اين كتاب ما را در شناخت بهتر و بيشتر اين بندر كهن سال ايران توانا مى‌كند. در اين كتاب نويسنده كوشيده به بررسى جنبه‌هاى تازهاى از زندگى سيراف و سيرافيان بپردازد كه در گذشته كمتر به آن توجه شده است.
«جغرافياى تاريخى سيراف»، تألیف محمدحسن سمسار، به زبان فارسى درباره جغرافياى تاريخى بندرى نزديك بندر طاهرى در سواحل خليج فارس مى‌باشد. سيراف از جمله شهرهايى است كه در گذشته شهرت داشته و در سده‌هاى نخستين اسلامى همواره مورد توجه جغرافيانويسان بوده است. اين كتاب ما را در شناخت بهتر و بيشتر اين بندر كهن سال ايران توانا مى‌كند. در اين كتاب نويسنده كوشيده به بررسى جنبه‌هاى تازهاى از زندگى سيراف و سيرافيان بپردازد كه در گذشته كمتر به آن توجه شده است.


در اين پژوهش بيشتر به اوضاع اجتماعى، مذهب، دريانوردى سيرافيان و سرانجام علل و چگونگى سقوط و ويرانى بندر سيراف توجه شده است.
در اين پژوهش بيشتر به اوضاع اجتماعى، مذهب، دريانوردى سيرافيان و سرانجام علل و چگونگى سقوط و ويرانى بندر سيراف توجه شده است.
۴۲۵٬۲۲۵

ویرایش