کتاب‌شناسی امام سجاد علیه‌السلام، صحیفه سجادیه و رساله حقوق: تفاوت میان نسخه‌ها

بدون خلاصۀ ویرایش
جز (جایگزینی متن - ' ' به ' ')
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۲۶: خط ۲۶:
}}
}}


'''کتاب‌شناسی امام سجاد (ع)، صحیفه سجادیه و رساله حقوق'''، به کوشش سلمان حبیبی(1345ش) و مختار شمس الدینی مطلق است. این نوشتار با هدف آشنایی هر چه بیشتر اندیشمندان و محققان با زندگی و سیره و تعلیم‌های اخلاقی، تربیتی، عرفانی، سیاسی، اجتماعی امام سجاد (ع) به توصیف اجمالی برگزیده‌ای از کتاب‌ها و پایان‌نامه‌های مرتبط با صحیفه و رساله حقوق آن حضرت پرداخته است.<ref>ر.ک: درآمد، ص 14</ref>
'''کتاب‌شناسی امام سجاد(ع)، صحیفه سجادیه و رساله حقوق'''، به کوشش سلمان حبیبی (1345ش) و مختار شمس‌الدینی مطلق است. این نوشتار با هدف آشنایی هرچه بیشتر اندیشمندان و محققان با زندگی و سیره و تعلیم‌های اخلاقی، تربیتی، عرفانی، سیاسی، اجتماعی امام سجاد(ع)، به توصیف اجمالی برگزیده‌ای از کتاب‌ها و پایان‌نامه‌های مرتبط با صحیفه و رساله حقوق آن حضرت پرداخته است<ref>ر.ک: درآمد، ص‌14</ref>.


کتابشناسی امام سجاد (ع) دارای این مختصات است: کتاب‌هایی که معرفی شده‌اند، به معنی تأیید محتوی و یا نویسنده آن نیست؛ کتاب‌هایی که بخش معتنابه آن به موضوع پرداخته باشند، در اینجا درج گردیده‌اند؛ حجم بیشتر توصیف یک کتاب نسبت به کتاب دیگر نشانۀ اهمیت آن نیست؛ آغاز زمانی برای این کتابشناسی در نظر گرفته نشده است اما پایان زمانی آن، سال 1394 است؛ این کتاب‌شناسی با مراجعه به پایگاه‌های اطلاعاتی کتابخانۀ ملی، خانه کتاب ایران، کتابخانه آستان قدس رضوی، پایگاه کتابخانه‌های ایران، کتابخانه مجمع جهانی اهل بیت (ع)، پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات، مرکز سامان‌دهی ترجمه و نشر معارف اسلامی و علوم انسانی و با نگاه به کتاب‌هایی همچون الذریعه، تألیف‌های شیعه در شبه قاره هند، کتاب‌شناخت صحیفه سجادیه -تهیه‌شده توسط دارالقرآن امام حسین(ع)- و ببلیوجرافیا الإمام زین العابدین(ع) تألیف علی فرحان العلی فراهم آمده است. کتاب‌هایی که در دسترس نبوده‌اند، فقط اطلاعات کتابشناختی آن‌ها درج شده است.
کتاب‌شناسی امام سجاد(ع) دارای این مختصات است: کتاب‌هایی که معرفی شده‌اند، به معنی تأیید محتوا و یا نویسنده آن نیست؛ کتاب‌هایی که بخش معتنابه آن به موضوع پرداخته باشند، در اینجا درج گردیده‌اند؛ حجم بیشتر توصیف یک کتاب نسبت به کتاب دیگر نشانه اهمیت آن نیست؛ آغاز زمانی برای این کتاب‌شناسی در نظر گرفته نشده است، اما پایان زمانی آن، سال 1394 است؛ این کتاب‌شناسی با مراجعه به پایگاه‌های اطلاعاتی کتابخانه ملی، خانه کتاب ایران، کتابخانه آستان قدس رضوی، پایگاه کتابخانه‌های ایران، کتابخانه مجمع جهانی اهل‌بیت(ع)، پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات، مرکز سامان‌دهی ترجمه و نشر معارف اسلامی و علوم انسانی و با نگاه به کتاب‌هایی همچون الذریعه، تألیف‌های شیعه در شبه‌قاره هند، کتاب‌شناخت صحیفه سجادیه - تهیه‌شده توسط دارالقرآن امام حسین(ع) - ‌و ببلیوجرافیا الإمام زین‌العابدین(ع) تألیف علی فرحان العلی فراهم آمده است. کتاب‌هایی که در دسترس نبوده‌اند، فقط اطلاعات کتاب‌شناختی آن‌ها درج شده است.


این اثر با حروف الفبا فهرست گردیده و در آن بیش از 1000 منبع اطلاعاتی در 36 زبان در قالب 5 بخش گردآوری شده است.<ref>ر.ک: همان، ص 16-15</ref>  
این اثر با حروف الفبا فهرست گردیده و در آن بیش از 1000 منبع اطلاعاتی در 36 زبان در قالب 5 بخش گردآوری شده است<ref>ر.ک: همان، ص‌16-15</ref>.


==پانویس ==
==پانویس==
<references/>
<references/>
==منابع مقاله==
==منابع مقاله==
# درآمد کتاب
درآمد کتاب.


==وابسته‌ها==
==وابسته‌ها==
خط ۴۱: خط ۴۲:
[[رده:کتاب‌شناسی]]
[[رده:کتاب‌شناسی]]
[[رده:مقالات مهر 01 هاشمی]]
[[رده:مقالات مهر 01 هاشمی]]
[[رده:مقالات بازبینی نشده1]]
[[رده:مقالات بازبینی شده آذر 01]]
[[رده:مقالات بازبینی نشده2]]
[[رده:مقالات بازبینی نشده2]]
۱٬۴۸۲

ویرایش