التنقيح في المنطق: تفاوت میان نسخه‌ها

هیچ تغییری در اندازه به وجود نیامده‌ است. ،  ‏۷ سپتامبر ۲۰۱۹
جز
جایگزینی متن - 'ت‎ا' به 'ت‌ا'
جز (جایگزینی متن - 'ه‎ب' به 'ه‌ب')
جز (جایگزینی متن - 'ت‎ا' به 'ت‌ا')
برچسب‌ها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه
خط ۶۱: خط ۶۱:
فهرست مطالب در ابتدای کتاب ذکر شده و فهارس فنی در انتهای مقدمه. صفحات اول و آخر چهار نسخه از نسخه‎‎های خطی کتاب در صفحات «هفتادویک» تا «هفتادوهشت» از مقدمه کتاب، ارائه شده است.
فهرست مطالب در ابتدای کتاب ذکر شده و فهارس فنی در انتهای مقدمه. صفحات اول و آخر چهار نسخه از نسخه‎‎های خطی کتاب در صفحات «هفتادویک» تا «هفتادوهشت» از مقدمه کتاب، ارائه شده است.


«رساله التنقيح پیش از این، به دو صورت منتشر شده است: نخست مرحوم دکتر عبدالمحسن مشکات‎الدینی آن را با عنوان «اللمعات المشرقية في فنون المنطقية» و با ترجمه و شرح در مجموعه‌ای به نام منطق نوین منتشر کرد. نسخ مورد استفاده در این تصحیح معرفی نشده است و تصحیح از صحّت و دقّت کافی برخوردار نیست.
«رساله التنقيح پیش از این، به دو صورت منتشر شده است: نخست مرحوم دکتر عبدالمحسن مشکات‌الدینی آن را با عنوان «اللمعات المشرقية في فنون المنطقية» و با ترجمه و شرح در مجموعه‌ای به نام منطق نوین منتشر کرد. نسخ مورد استفاده در این تصحیح معرفی نشده است و تصحیح از صحّت و دقّت کافی برخوردار نیست.


[[ناجی اصفهانی، حامد|حامد ناجی اصفهانی]] دومین بار این اثر را با اعتماد به دو نسخه خطی متعلق به کتابخانه مجلس شورای اسلامی (1721 و 1719) و نیز تصحیح مشکات‎الدینی با نام التنقيح و با آثار دیگری از [[صدرالدین شیرازی، محمد بن ابراهیم|ملاصدرا]] در مجموعه‌ای با عنوان مجموعه رسائل فلسفی [[صدرالدین شیرازی، محمد بن ابراهیم|صدرالمتألهین]] منتشر کرد... روی جلد این کتاب دارای سه توصیف نادرست از آثار مجموعه از جمله التنقيح است‎... اغلاط طبع مشکات‎الدینی در این طبع نیز راه یافته‌اند...»<ref>[https://www.noorlib.ir/View/fa/Book/BookView/Image/35059/2/55 ر.ک: همان، صفحات پنجاه‌وپنج و پنجاه‌وشش]</ref>.
[[ناجی اصفهانی، حامد|حامد ناجی اصفهانی]] دومین بار این اثر را با اعتماد به دو نسخه خطی متعلق به کتابخانه مجلس شورای اسلامی (1721 و 1719) و نیز تصحیح مشکات‌الدینی با نام التنقيح و با آثار دیگری از [[صدرالدین شیرازی، محمد بن ابراهیم|ملاصدرا]] در مجموعه‌ای با عنوان مجموعه رسائل فلسفی [[صدرالدین شیرازی، محمد بن ابراهیم|صدرالمتألهین]] منتشر کرد... روی جلد این کتاب دارای سه توصیف نادرست از آثار مجموعه از جمله التنقيح است‎... اغلاط طبع مشکات‌الدینی در این طبع نیز راه یافته‌اند...»<ref>[https://www.noorlib.ir/View/fa/Book/BookView/Image/35059/2/55 ر.ک: همان، صفحات پنجاه‌وپنج و پنجاه‌وشش]</ref>.


==پانویس==
==پانویس==
۴۲۵٬۲۲۵

ویرایش