أشهر المصطلحات في فن الأداء و علم القراءات: تفاوت میان نسخه‌ها

جز (جایگزینی متن - ' (ص)' به '(ص)')
خط ۵۷: خط ۵۷:




1-در فصل دوم اصطلاحات مربوط به فنّ تجويد و قرائت را همراه با استفاده از آيات قرآن، شرح مى‌دهند.
# در فصل دوم اصطلاحات مربوط به فنّ تجويد و قرائت را همراه با استفاده از آيات قرآن، شرح مى‌دهند.
 
# در فصل اول: پس از تعريف فنّ اداء و علم تجويد، وجوب تعلّم و يادگيرى آن را مورد بررسى قرار داده، ادله وجوب آن را از کتاب و سنت پيامبر(ص) بيان مى‌نمايد.
2-در فصل اول: پس از تعريف فنّ اداء و علم تجويد، وجوب تعلّم و يادگيرى آن را مورد بررسى قرار داده، ادله وجوب آن را از کتاب و سنت پيامبر(ص) بيان مى‌نمايد.
# در همين فصل پس از بيان تاريخچه تألیف در فن تجويد، كسانى را كه در اين زمينه کتاب نوشته‌اند همراه با تأليفات آنان معرفى مى‌نمايد (حدود 100 کتاب).
 
# و نيز در همين فصل شرح مختصرى از قرّاء سبعه، عشره و اربعة عشر را بيان و در قسمتى ديگر، طريقۀ هر كدام از آنها همراه با راويان مربوطه را توضيح مى‌دهد.
3-در همين فصل پس از بيان تاريخچه تألیف در فن تجويد، كسانى را كه در اين زمينه کتاب نوشته‌اند همراه با تأليفات آنان معرفى مى‌نمايد (حدود 100 کتاب).
# در فصل دوم: جدولى ارائه نموده كه در آن كلماتى را در انتهاى آنها حرف «ت» گاهى به شكل تاى مبسوط «ت» و گاهى به شكل تاى مربوط «ة» نوشته مى‌شود به همراه آيات ذكر نموده است. مانند رحمت و نعمت.
 
4-و نيز در همين فصل شرح مختصرى از قرّاء سبعه، عشره و اربعة عشر را بيان و در قسمتى ديگر، طريقۀ هر كدام از آنها همراه با راويان مربوطه را توضيح مى‌دهد.
 
5-در فصل دوم: جدولى ارائه نموده كه در آن كلماتى را در انتهاى آنها حرف «ت» گاهى به شكل تاى مبسوط «ت» و گاهى به شكل تاى مربوط «ة» نوشته مى‌شود به همراه آيات ذكر نموده است. مانند رحمت و نعمت.


== وضعيت کتاب ==
== وضعيت کتاب ==
۴۲۵٬۲۲۵

ویرایش