جوانان از دیدگاه امام خمینی(س)

    از ویکی‌نور
    (تفاوت) → نسخهٔ قدیمی‌تر | نمایش نسخهٔ فعلی (تفاوت) | نسخهٔ جدیدتر ← (تفاوت)
    جوانان از دیدگاه امام خمینی (س)
    جوانان از دیدگاه امام خمینی(س)
    پدیدآورانخمینی‌، روح الله، رهبر انقلاب و بنیان گذار جمهوری اسلامی ایران (نويسنده)
    ناشرمؤسسه تنظيم و نشر آثار امام خمينی (س)
    مکان نشرایران - تهران
    سال نشر1389ش
    چاپ15
    شابک964-335-048-7
    موضوعخمینی، روح الله، رهبر انقلاب و بنیان گذار جمهوری اسلامی ایران، 1279 - 1368 - پیام‏ها و سخنرانی‏ها - نظریه درباره جوانان
    زبانفارسی
    تعداد جلد1
    کد کنگره
    1389 ‎‏/‎‏ج‎‏9‎‏ج‎‏9‎‏ ‎ 1574/5 DSR
    نورلایبمطالعه و دانلود pdf

    جوانان از دیدگاه امام خمینی(ره)، کتابی است که مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(ره)، بر اساس سخنان ایشان پیرامون مباحث مربوط به جوانان، آن را تنظیم و منتشر نموده است.

    مطالب کتاب، در 9 فصل تنظیم شده است. در فصل اول، با عنوان «امام و جوانان»، به مباحثی پیرامون تمجید امام(ره) از جوانان و لزوم تقرب جوانان به معنویت پرداخته شده است. فصل دوم، تحت عنوان «جوانان در رژیم طاغوت»، به مواضع امام(ره) پیرامون توطئه استعمارگران در انحراف جوانان به‌وسیله رواج فساد و آزار و اذیت جوانان، اختصاص داده شده است. فصل سوم، با عنوان «جوانان و پیروزی انقلاب اسلامی»، به نقش جوانان در پیروزی انقلاب اسلامی، اختصاص یافته است

    فصل چهارم و پنجم، به «انقلاب اسلامی و تحول جوانان» و «وظایف جوانان در انقلاب اسلامی» مربوط است و شامل مطالبی پیرامون همراهی و همگامی جوانان با نهضت، حفظ وحدت، حفظ استقلال کشور، ایستادگی در مقابل توطئه‌ها، تشکیل ارتش بیست میلیونی، تلاش و سازندگی، شرکت در انتخابات و اتکال به خداوند می‌شود.

    در فصل ششم و هفتم، به «جوانان و دفاع مقدس» و «شهادت‌طلبی جوانان» پرداخته شده است. فصل هشتم و نهم، به تعلیم و تربیت جوانان و هشدارهای امام(ره) به جوانان مربوط است. سخنان امام(ره) در این قسمت، پیرامون اصلاح فرهنگ گذشته و والدین و تربیت فرزندان آمده است.

    برخی از مهم‌ترین ویژگی‌های کتاب را می‌توان در امور ذیل خلاصه نمود:

    1. علاوه بر عناوین و سرفصل‌های مطالب کتاب، برای هریک از قطعات منتخب نیز جمله یا عنوانی در نظر گرفته شده است که عبارت آن لزوما عین عبارت امام(ره) نیست؛ هرچند تلاش شده است که به تعابیر امام(ره) نزدیک باشد.
    2. تاریخ صدور پیام‌ها و سخنرانی‌های امام(ره) از مجموعه «صحیفه امام(ره)» در ذیل هر قطعه ذکر شده و مشخصات کامل مآخذ بر اساس شماره مسلسل ذکر شده که در پایان هر قطعه، در انتهای کتاب آورده شده است.
    3. در تنظیم قطعات منتخب داخلی هریک از فصول و عناوین فرعی، ترتیب و توالی تاریخی صدور آنها از طرف امام(ره) ملاک بوده، نه توالی منطقی آنها.
    4. فهرست تفصیلی و فهرست مآخذ کلام امام(ره) در پایان کتاب آورده شده که راهنمای مناسبی برای دسترسی به مطالب و مآخذ مورد نیاز محققین است[۱].

    پانویس

    1. ر.ک: مقدمه، صفحه ج - ‌د

    منابع مقاله

    مقدمه و متن کتاب.


    وابسته‌ها