بشارة المصطفی لشيعة المرتضی (طبع قدیم)

    از ویکی‌نور
    بشارة المصطفی لشیعة المرتضی (طبع قدیم)
    بشارة المصطفی لشيعة المرتضی (طبع قدیم)
    پدیدآورانعمادالدین طبری آملی، محمد بن علی (نویسنده)
    ناشرالمطبعة الحيدرية
    مکان نشرنجف اشرف - عراق
    سال نشر1383 ق
    چاپ2
    موضوعاحادیث شیعه - قرن 6ق.

    چهارده معصوم - فضایل - احادیث

    چهارده معصوم - کرامت‏ها - احادیث

    خاندان نبوت - احادیث

    خاندان نبوت در قرآن

    صحابه - فضایل - احادیث

    علی بن ابی‌طالب(ع)، امام اول، 23 قبل از هجرت - 40ق. - فضایل
    زبانعربی
    تعداد جلد1
    کد کنگره
    ‏BP‎‏ ‎‏36‎‏ ‎‏/‎‏ع‎‏8‎‏ب‎‏5‎‏
    نورلایبمطالعه و دانلود pdf


    بشارة المصطفى لشيعة المرتضى اثر عمادالدين، محمد بن ابى القاسم طبرى، از علماى قرن ششم هجرى. كه به بيان منزلت و درجات شيعه و كرامات اولياء الهى و پيروان ائمه اطهار عليهم‌السلام پرداخته است. با توجه به حوادث فراوان در طول تاريخ و فشارها و تضييقاتى كه بر شيعه وارد مى‌شده بسيارى از آثار ارزشمند شيعه از بين رفته است. كتاب حاضر نيز از جمله آن كتب است كه در آستانۀ نابودى كامل بوده و با تلاش پى‌گير حجت‌الاسلام محمدحسن جواهرى احياء شده است.

    ساختار

    اين كتاب، كتابى روايى است و مصنف آن كه از علماى قرن ششم هجرى است تمام روايات كتاب را با اسناد آنها به طور كامل ثبت كرده و هيچ سندى را حذف نكرده است.

    آنچه هم اكنون در پيش روى شماست از ابتداى كتاب تا پايان جزء دهم آن است، در حالى كه مؤلف ارجمند كتاب را در هفده جزء تأليف كرده و متأسفانه با تمام تلاشى كه انجام شده نسخۀ كامل‌ترى از كتاب يافت نشده است.

    با آنكه كتاب شريف بشارة المصطفى توسط مؤلف در 17 جزء تأليف شده اما اجزاء كتاب عنوان بندى نشده‌اند.

    گزارش محتوا

    مصنف در هر باب تعدادى روايات با اسناد مختلف - كه تمام آنها را ذكر كرده - در موضوع كتاب آورده؛ اما اينطور نيست كه هر باب اختصاص به موضوعى خاص داشته باشد و مثلاًهر باب روايات فضائل يكى از ائمه باشد يا...

    تنها راهى كه براى دسترسى تقريبا آسان به مطالب كتاب وجود دارد فهرست احاديث در آخر كتاب است كه تا حدودى اين مشكل را حل كرده است.

    مقدمه و تصحيح و تحقيق چاپ حاضر توسط حجت‌الاسلام محمدحسن جواهرى صورت گرفته و كتاب در طبعى مناسب به چاپ رسيده اما تحقيق و تعليقات زيادى در آن به چشم نمى‌خورد.در پايان نيز فهرست روايات كتاب ذكر شده است.

    وابسته‌ها