نگاهی به مبانی نمایشنامه نویسی و تحلیل نمایشنامه: تفاوت میان نسخه‌ها

جز
جایگزینی متن - 'ه نویسی ' به 'ه‌نویسی '
جز (جایگزینی متن - 'مدرك' به 'مدرک ')
برچسب‌ها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه
جز (جایگزینی متن - 'ه نویسی ' به 'ه‌نویسی ')
 
خط ۱: خط ۱:
{{جعبه اطلاعات کتاب
{{جعبه اطلاعات کتاب
| عنوان = نگاهی به مبانی نمایش‌نامه نویسی و تحلیل نمایش‌نامه  
| عنوان = نگاهی به مبانی نمایش‌نامه‌نویسی و تحلیل نمایش‌نامه  
| عنوان‌های دیگر =  
| عنوان‌های دیگر =  
| تصویر = NURk1.jpg
| تصویر = NURk1.jpg
خط ۲۱: خط ۲۱:
}}
}}


'''نگاهی به مبانی نمایش‌نامه نویسی و تحلیل نمایش‌نامه''' در سال 1392 توسط [[دهقانی، بابک|بابک دهقانی]] به رشته تحریر در آمد. در این کتاب چگونگی نوشتن نمایش‌نامه در سریعترین زمان آموزش داده شده است و در نهایت چند تمرین نیز وجود دارد.
'''نگاهی به مبانی نمایش‌نامه‌نویسی و تحلیل نمایش‌نامه''' در سال 1392 توسط [[دهقانی، بابک|بابک دهقانی]] به رشته تحریر در آمد. در این کتاب چگونگی نوشتن نمایش‌نامه در سریعترین زمان آموزش داده شده است و در نهایت چند تمرین نیز وجود دارد.




خط ۳۲: خط ۳۲:


== نمايشنامه‌نویسی ==
== نمايشنامه‌نویسی ==
برای داشتن منابع نمايشي در ایران. - بررسی و برجسته نمودن این حقیقت که نمايشنامه نویسی خود به تنهایی دارای زیبایی‌ها و جذابیت‌هایی است كه از دیدگاه نمایشی نیز اهمیت و کاربردهای فراوانی دارد. نمایش‌نامه‌ (play or stageplay) در لغت فرانسه به نام پی‌یس(Pièce de théâtre)‏ ترجمه شده است و در فارسی به متني اطلاق می‌شود كه قابليت اجرايي داشته باشد. نمایش‌نامه، معرفِ نوع دیگری از قالب‌های ادبی کلاسیک است که در طول سال‌های متمادی متحول شده. اما اين متن معمولا در قالب گفتگو بين كاراكترها است. بيشتر به اجرا تكيه دارد تا خوانده شدن. نویسنده‌ي اين متن را نمايشنامه‌نويس میگويند. شکسپیر را می‌توان یکی از برجسته‌ترین نمایش‌نامه‌نویسان جهان دانست. برای نمونه رومئو و ژولیت نمایش‌نامه‌ای کلاسیک است که عموماً یک اثر ادبی شناخته می‌شود.
برای داشتن منابع نمايشي در ایران. - بررسی و برجسته نمودن این حقیقت که نمايشنامه‌نویسی خود به تنهایی دارای زیبایی‌ها و جذابیت‌هایی است كه از دیدگاه نمایشی نیز اهمیت و کاربردهای فراوانی دارد. نمایش‌نامه‌ (play or stageplay) در لغت فرانسه به نام پی‌یس(Pièce de théâtre)‏ ترجمه شده است و در فارسی به متني اطلاق می‌شود كه قابليت اجرايي داشته باشد. نمایش‌نامه، معرفِ نوع دیگری از قالب‌های ادبی کلاسیک است که در طول سال‌های متمادی متحول شده. اما اين متن معمولا در قالب گفتگو بين كاراكترها است. بيشتر به اجرا تكيه دارد تا خوانده شدن. نویسنده‌ي اين متن را نمايشنامه‌نويس میگويند. شکسپیر را می‌توان یکی از برجسته‌ترین نمایش‌نامه‌نویسان جهان دانست. برای نمونه رومئو و ژولیت نمایش‌نامه‌ای کلاسیک است که عموماً یک اثر ادبی شناخته می‌شود.


== بُن انديشه(Theme) ==
== بُن انديشه(Theme) ==
خط ۴۵: خط ۴۵:
==منابع مقاله==
==منابع مقاله==
# نگاهی به مبانی نمایش‌نامه‌نویسی و تحلیل نمایش‌نامه.  
# نگاهی به مبانی نمایش‌نامه‌نویسی و تحلیل نمایش‌نامه.  
# [http://www.adinehbook.com نگاهی به مبانی نمایش‌نامه نویسی و تحلیل نمایش‌نامه]  
# [http://www.adinehbook.com نگاهی به مبانی نمایش‌نامه‌نویسی و تحلیل نمایش‌نامه]  
# [http://www.opac.nlai.ir نگاهی به مبانی نمایش‌نامه‌نویسی و تحلیل نمایش‌نامه]
# [http://www.opac.nlai.ir نگاهی به مبانی نمایش‌نامه‌نویسی و تحلیل نمایش‌نامه]




[[رده:کتاب‌شناسی]]
[[رده:کتاب‌شناسی]]