الدروع الواقية (تحقیق قیومی اصفهانی): تفاوت میان نسخه‌ها

بدون خلاصۀ ویرایش
بدون خلاصۀ ویرایش
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۲۷: خط ۲۷:
| پیش از =
| پیش از =
}}
}}
'''الدروع الواقية''' تألیف سيد‌ ‎رضى‌الدين، على بن موسى بن جعفر بن طاووس (589-664ق)، تحقیق جواد قیومی اصفهانی؛ این کتاب، بیان اعمال، عبادات و دعاهای مشترک روزهای تمام ماه‌های دوازده گانه است. مؤلف در مقدمه کتاب آورده است:
'''الدروع الواقية''' تألیف [[ابن طاووس، علی بن موسی|سيد‌ ‎رضى‌الدين، على بن موسى بن جعفر بن طاووس]] (589-664ق)، تحقیق [[جواد قیومی اصفهانی]]؛ این کتاب، بیان اعمال، عبادات و دعاهای مشترک روزهای تمام ماه‌های دوازده گانه است.  
وجدت فی الرواية ان فیه ادعية کالدروع من الاخطار... در روایات و حدیث، این‌گونه یافتم که در آن، دعاهایی است که مانند زره محافظ از خطرهاست، بنابراین به انجام اين کار همت کردم که خدا این سعادت و هدایت را به من داده برای این کار و نام آن را «الدروع الواقية من الاخطار فیما یعمل مثلها فی کل شهر علی التکرار» گذاشتم. (ص ۲۲)


این اثر در ۲۴ فصل تدوین شده که در آن دعاها و اعمال هر روز هر ماه قمری به‌طور مشترک به ضمیمه خواص آنها در قالب احادیث از حضرات
مؤلف در مقدمه کتاب آورده است:
معصومین آورده شده است. این نوشتار از مهم‌ترین منابع در سلوک عبادی و دعایی شیعه محسوب می‌شود.
 
«وجدت فی الرواية ان فیه ادعية کالدروع من الاخطار... در روایات و حدیث، این‌گونه یافتم که در آن، دعاهایی است که مانند زره محافظ از خطرهاست، بنابراین به انجام اين کار همت کردم که خدا این سعادت و هدایت را به من داده برای این کار و نام آن را «الدروع الواقية من الاخطار فیما یعمل مثلها فی کل شهر علی التکرار» گذاشتم.» (ص ۲۲)
 
این اثر در ۲۴ فصل تدوین شده که در آن دعاها و اعمال هر روز هر ماه قمری به‌طور مشترک به ضمیمه خواص آنها در قالب احادیث از حضرات معصومین آورده شده است. این نوشتار از مهم‌ترین منابع در سلوک عبادی و دعایی شیعه محسوب می‌شود.


فهرست:
فهرست: