محاضرات في فقه الإمامية، كتاب الزكاة: تفاوت میان نسخه‌ها

بدون خلاصۀ ویرایش
جز (جایگزینی متن - 'موسس' به 'مؤسس')
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۲۶: خط ۲۶:
}}
}}


'''محاضرات في فقه الإمامية، كتاب الزكاة'''، كتابى است به زبان عربى و حاوى مباحث خارج فقه آيت‌الله سيد محمدهادى ميلانى پيرامون زكات با محور قرار دادن كتاب الزكاة «[[شرائع الإسلام في مسائل الحلال و الحرام (تحقیق بقال)|شرايع]]» مرحوم محقق. مباحث يادشده را آقاى فاضل حسينى ميلانى گردآورى نموده و تعليقاتى بر آن‌ها افزوده است.
'''محاضرات في فقه الإمامية، كتاب الزكاة'''، كتابى است به زبان عربى و حاوى مباحث خارج فقه [[میلانی، سید محمدهادی|آيت‌الله سيد محمدهادى ميلانى]] پيرامون زكات با محور قرار دادن كتاب الزكاة «[[شرائع الإسلام في مسائل الحلال و الحرام (تحقیق بقال)|شرايع]]» مرحوم محقق. مباحث يادشده را آقاى [[فاضل حسينى ميلانى]] گردآورى نموده و تعليقاتى بر آن‌ها افزوده است.


در واقع اين كتاب، مجموع نوشته‌هاى آيت‌الله ميلانى و تقرير پاره‌اى از درس‌هاى ضبطشده وى بر روى نوار مى‌باشد.
در واقع اين كتاب، مجموع نوشته‌هاى [[میلانی، سید محمدهادی|آيت‌الله ميلانى]] و تقرير پاره‌اى از درس‌هاى ضبط شده وى بر روى نوار مى‌باشد.


گردآورنده اين مجموعه، خود، به تبويب مطالب كتاب و وضع عناوين اصلى و فرعى براى آن، ثبت خلاصه هر بحث در پايان آن، مراجعه به اسناد احاديث و بيان صحيح و موثق آنها، تخريج احاديث از كتب حديث، افزودن توضيحاتى در پاورقى و اشاره به پاره‌اى از مبانى اصولى آيت‌الله ميلانى پرداخته است. وى در آغاز كتاب شرح حال نسبتا مفصلى درباره آيت‌الله ميلانى نگاشته است و در ادامه نمونه‌هايى از دست‌خط آن مرحوم را به چاپ رسانده است.
گردآورنده اين مجموعه، خود، به تبويب مطالب كتاب و وضع عناوين اصلى و فرعى براى آن، ثبت خلاصه هر بحث در پايان آن، مراجعه به اسناد احاديث و بيان صحيح و موثق آنها، تخريج احاديث از كتب حديث، افزودن توضيحاتى در پاورقى و اشاره به پاره‌اى از مبانى اصولى [[میلانی، سید محمدهادی|آيت‌الله ميلانى]] پرداخته است. وى در آغاز كتاب شرح حال نسبتا مفصلى درباره [[میلانی، سید محمدهادی|آيت‌الله ميلانى]] نگاشته است و در ادامه نمونه‌هايى از دست‌خط آن مرحوم را به چاپ رسانده است.


== وضعيت كتاب ==
== وضعيت كتاب ==


كتاب در دو جلد تنظيم شده و فهرست مطالب هر جلد در پايان همان جلد درج گرديده است.
كتاب در دو جلد تنظيم شده و فهرست مطالب هر جلد در پايان همان جلد درج گرديده است.


== منابع مقاله ==
== منابع مقاله ==


مقدمه و متن كتاب.
مقدمه و متن كتاب.


[[رده:کتاب‌شناسی]]
[[رده:کتاب‌شناسی]]
۴۲۵٬۲۲۵

ویرایش