خوزانی، محمدابراهیم: تفاوت میان نسخه‌ها

جز
جایگزینی متن - 'راهي' به 'راهی'
جز (جایگزینی متن - '</div> '''' به '</div> '''')
جز (جایگزینی متن - 'راهي' به 'راهی')
برچسب‌ها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه
خط ۳۱: خط ۳۱:
</div>
</div>


'''ميرزا ابراهيم قاضى ابن غياث‌الدين محمد خوزانى'''، از علماى قرن دوازده هجرى در اصفهان است. وى كه عالمى فاضل و كامل و متبحر در فقه، اصول و حكمت بود، اوايل قاضى اصفهان بوده و سپس قاضى عسكر نادر شاه گرديد.
'''ميرزا ابراهیم قاضى ابن غياث‌الدين محمد خوزانى'''، از علماى قرن دوازده هجرى در اصفهان است. وى كه عالمى فاضل و كامل و متبحر در فقه، اصول و حكمت بود، اوايل قاضى اصفهان بوده و سپس قاضى عسكر نادر شاه گرديد.


وى از شاگردان و مجازين از امير محمدحسين خاتون‌آبادى و مير محمدباقر خليفه سلطانى است و جمعى كثير از او اجازه روايت يافته‌اند.
وى از شاگردان و مجازين از امير محمدحسين خاتون‌آبادى و مير محمدباقر خليفه سلطانى است و جمعى كثير از او اجازه روايت يافته‌اند.
خط ۵۲: خط ۵۲:
و...
و...


در كتاب «[[روضات الجنات في أحوال العلماء و السادات|روضات الجنات]]» (652)، در ضمن شرح حال حاج شيخ محمد [بن محمدزمان] كاشانى از او نامی‌برده شده است. در كتاب «راهنماى دانشوران» (1:259)، درباره او چنين گفته شده است: خوزانى (با ضمّ و سكون) منسوب است به خوزان و آن نام چندين موضع است و از جمله قريه خوزان ماربين اصفهان است و از منسوبين بدانجاست: قاضى محمدابراهيم خوزانى... و احمد بن محمد خوزانى اصفهانى، در طبقه شعرا.
در كتاب «[[روضات الجنات في أحوال العلماء و السادات|روضات الجنات]]» (652)، در ضمن شرح حال حاج شيخ محمد [بن محمدزمان] كاشانى از او نامی‌برده شده است. در كتاب «راهنماى دانشوران» (1:259)، درباره او چنين گفته شده است: خوزانى (با ضمّ و سكون) منسوب است به خوزان و آن نام چندين موضع است و از جمله قريه خوزان ماربين اصفهان است و از منسوبين بدانجاست: قاضى محمدابراهیم خوزانى... و احمد بن محمد خوزانى اصفهانى، در طبقه شعرا.


ابيات زير از اشعار او مى‌باشد:
ابيات زير از اشعار او مى‌باشد:
۴۲۵٬۲۲۵

ویرایش