فوروکاوا، نوبویوشی: تفاوت میان نسخه‌ها

هیچ تغییری در اندازه به وجود نیامده‌ است. ،  ‏۶ سپتامبر ۲۰۱۹
جز
جایگزینی متن - 'آوري' به 'آوری'
جز (جایگزینی متن - ' های ' به '‌های ')
جز (جایگزینی متن - 'آوري' به 'آوری')
خط ۵۱: خط ۵۱:




فوروكاوا روز 23 نوامبر سال 5 ميجى (1873م) درجه ستوان دومى يافت و در رده صاحب منصب قشون آغاز به كار كرد و در ماه دسامبر سال بعد از آن، درجه ستوانى گرفت. سال 1874م در اداره چهارم وزارت جنگ به كار پرداخت.در دسامبر 1875م مامور خدمت در چين شد. در ماه ژوئن اين سال، درجه فرماندهى صده يا سلطان (سروان) گرفته بود. در ژانويه 1879م از پين بازگشت و در ماه‌هاى مارس تا ژوئن اين سال دوره آموزشى و تجربى را در اركان كل حرب (ستاد ارتش) گذراند و سپس در همين جا به كار پرداخت.در ماه دسامبر نشان نظامى درجه هفتم گرفت. در اثناى خدمت در اركان حرب بود كه، در ماه مارس سال 1880، در مقام عضو نظامى و نايب رئيس هيات سفارت به ماموريت ايران فرستاده شد. در اين ماموريت از شاه ايران نشان شير و خورشيد و از سلطان عثمانى نشان مجيدى گرفت. در ماه ژوئيه 1882م فرمانده گردان سوم مهندسى نظامى شد. در فوريه سال 1883م درجه ياور (سرهنگ) دومى يافت و در آوريل اين سال نشان نظامى درجه ششم گرفت. در تابستان 1885م استاد مهندسى دانشگاه نظام شد و در مراتب فرماندهى ترقى يافت. در تابستان 1889م فرمانده مدرسه نظام شد و همان سال درجه ياور اولى (سرهنگ تمامى) گرفت. ارتقاى او در رده‌هاى فرماندهى نظامى در رسته مهندسى ادامه يافت تا كه در سال 1892م رئيس كل اداره مهندسى قشون شد و در سال 1893م نشان نظامى درجه پنجم گرفت. در سال 1895م درجه چهارم همين نشان با نقش پرنده زرين و نشان كوچك شمس طالع به او داده شد. در سال 1897م درجه سرتيپ سومى يافت. در ماه مه 1901م خدمتش در نظام به پايان آمد و از توكيو به كامى كانوكى در نومازو رفت اما با درگرفتن جنگ روس و ژاپن (ژوئن 1904)، در ژوئيه آن سال به خدمت بازگردانده و رئيس اداره مهندسى ارتش چهارم شد. در ماه ژوئيه 1905 نشان نظامى درجه چهارم گرفت و به ستاد لشكر اول منتقل شد و در ماه مارس همين سال با ارتقا به درجه سرتيپ دومى، جزء نفرات ذخيره قشون درآمد.
فوروكاوا روز 23 نوامبر سال 5 ميجى (1873م) درجه ستوان دومى يافت و در رده صاحب منصب قشون آغاز به كار كرد و در ماه دسامبر سال بعد از آن، درجه ستوانى گرفت. سال 1874م در اداره چهارم وزارت جنگ به كار پرداخت.در دسامبر 1875م مامور خدمت در چين شد. در ماه ژوئن اين سال، درجه فرماندهى صده يا سلطان (سروان) گرفته بود. در ژانويه 1879م از پين بازگشت و در ماه‌هاى مارس تا ژوئن اين سال دوره آموزشى و تجربى را در اركان كل حرب (ستاد ارتش) گذراند و سپس در همين جا به كار پرداخت.در ماه دسامبر نشان نظامى درجه هفتم گرفت. در اثناى خدمت در اركان حرب بود كه، در ماه مارس سال 1880، در مقام عضو نظامى و نايب رئيس هيات سفارت به ماموريت ايران فرستاده شد. در اين ماموريت از شاه ايران نشان شير و خورشيد و از سلطان عثمانى نشان مجيدى گرفت. در ماه ژوئيه 1882م فرمانده گردان سوم مهندسى نظامى شد. در فوريه سال 1883م درجه ياور (سرهنگ) دومى يافت و در آوریل اين سال نشان نظامى درجه ششم گرفت. در تابستان 1885م استاد مهندسى دانشگاه نظام شد و در مراتب فرماندهى ترقى يافت. در تابستان 1889م فرمانده مدرسه نظام شد و همان سال درجه ياور اولى (سرهنگ تمامى) گرفت. ارتقاى او در رده‌هاى فرماندهى نظامى در رسته مهندسى ادامه يافت تا كه در سال 1892م رئيس كل اداره مهندسى قشون شد و در سال 1893م نشان نظامى درجه پنجم گرفت. در سال 1895م درجه چهارم همين نشان با نقش پرنده زرين و نشان كوچك شمس طالع به او داده شد. در سال 1897م درجه سرتيپ سومى يافت. در ماه مه 1901م خدمتش در نظام به پايان آمد و از توكيو به كامى كانوكى در نومازو رفت اما با درگرفتن جنگ روس و ژاپن (ژوئن 1904)، در ژوئيه آن سال به خدمت بازگردانده و رئيس اداره مهندسى ارتش چهارم شد. در ماه ژوئيه 1905 نشان نظامى درجه چهارم گرفت و به ستاد لشكر اول منتقل شد و در ماه مارس همين سال با ارتقا به درجه سرتيپ دومى، جزء نفرات ذخيره قشون درآمد.


فوروكاوا در دوره ادو در شمار نخبگان بود، اما در دوره ميجى، پس از تجدد نمى‌توانست بالاتر از درجه سرتيپى ترقى كند، چون اكنون از كاكوشيما و ياماگوچى، ولاياتى كه رزمندگان آن در برابر نهضت ميجى ايستادگى نشان داده بودند، واهمه داشتند، از آن پس، او ديگر بار در نومازو اقامت گرفت و در دامن طبيعت خود را به كشاورزى و مطالعه سرگرم ساخت.
فوروكاوا در دوره ادو در شمار نخبگان بود، اما در دوره ميجى، پس از تجدد نمى‌توانست بالاتر از درجه سرتيپى ترقى كند، چون اكنون از كاكوشيما و ياماگوچى، ولاياتى كه رزمندگان آن در برابر نهضت ميجى ايستادگى نشان داده بودند، واهمه داشتند، از آن پس، او ديگر بار در نومازو اقامت گرفت و در دامن طبيعت خود را به كشاورزى و مطالعه سرگرم ساخت.
۴۲۵٬۲۲۵

ویرایش