الزبدة الفقهية في شرح الروضة البهية: تفاوت میان نسخه‌ها

لینک درون متنی
جز (جایگزینی متن - 'الزبدة الفقهیة في شرح الروضة البهیة' به 'الزبدة الفقهية في شرح الروضة البهية')
(لینک درون متنی)
خط ۲۹: خط ۲۹:
}}
}}


'''الزبدة الفقهية في شرح الروضة البهية''' اين كتاب، شرحى است بر [[الروضة البهية في شرح اللمعة الدمشقية (2 جلدی)|الروضة البهية]] مرحوم [[شهيد ثانى]] كه در موضوع فقه استدلالى و در نه جلد به زبان عربى توسط جناب استاد آقا سيد‌‎محمدحسین ترحينى عاملى تأليف گرديده است.
'''الزبدة الفقهية في شرح الروضة البهية''' اين كتاب، شرحى است بر [[الروضة البهية في شرح اللمعة الدمشقية (2 جلدی)|الروضة البهية]] مرحوم [[شهيد ثانى]] كه در موضوع فقه استدلالى و در نه جلد به زبان عربى توسط جناب استاد [[ترحینی عاملی، محمدحسن|آقا سيد‌‎محمدحسین ترحينى عاملى]] تأليف گرديده است.


==ساختار==
==ساختار==
خط ۱۲۷: خط ۱۲۷:
مزارعه:
مزارعه:


در اختيار ديگرى گذاشتن زمين براى كشت و زرع كه در سودش سهيم باشد. مساقات: آبيارى زمين براى بهره‌مندى از سود حاصل از آن. اجاره: به دست آوردن منفعت چيزى در مقابل پرداخت عوض. وكالت: به معنى نايب گرفتن براى تصرف مى‌باشد. شفعه: استحقاق يك شریک را نسبت به حصه فروخته شده در شركتش، شفعه مى‌گويند. سبق و رمايه: عقدى شرعى است كه براى تمرين‌هاى نظامى به درد مى‌خورد. جعاله: مالى است كه در مقابل عملى خاص پرداخت مى‌شود. كتاب‌هاى بعدى كه در صدر مقاله آمد نيز يكى پس از ديگرى آمده است.
در اختيار ديگرى گذاشتن زمين براى كشت و زرع كه در سودش سهيم باشد. مساقات: آبيارى زمين براى بهره‌مندى از سود حاصل از آن. اجاره: به دست آوردن منفعت چيزى در مقابل پرداخت عوض. وكالت: به معنى نايب گرفتن براى تصرف مى‌باشد. شفعه: استحقاق يك شریک را نسبت به حصه فروخته شده در شركتش، شفعه مى‌گويند. سبق و رمايه: عقدى شرعى است كه براى تمرين‌هاى نظامى به درد مى‌خورد.  
 
جعاله: مالى است كه در مقابل عملى خاص پرداخت مى‌شود. كتاب‌هاى بعدى كه در صدر مقاله آمد نيز يكى پس از ديگرى آمده است.


==وابسته‌ها==
==وابسته‌ها==
۴۲۵٬۲۲۵

ویرایش