أشهر المصطلحات في فن الأداء و علم القراءات: تفاوت میان نسخه‌ها

جز
جایگزینی متن - '،ي' به '، ي'
جز (جایگزینی متن - '‌‎ ق' به '‌‎ق')
جز (جایگزینی متن - '،ي' به '، ي')
خط ۴۵: خط ۴۵:




'''أشهر المصطلحات في فنّ الأداء و علم القراءات'''، اثر [[احمد محمود عبدالسميع الشافعى الحفيان]] پيرامون يكى از مسائل علوم قرآن،يعنى علم قرائت و تجويد قرآن مجيد نوشته شده است. مؤلف در اين کتاب مهمترين اصطلاحات مربوط به فنّ قرائت را (همانگونه كه در مقدمۀ کتاب مى‌گويد) از کتابهاى مختلف جمع آورى نموده و به شرح و بسط آنها پرداخته است تا بدين وسيله دسترسى به اين اصطلاحات آسان گردد و در اين زمينه حدود 62 اصطلاح را بيان نموده‌اند.در قسمت ديگرى از کتاب پيرامون اهميت علم قرائت و ضرورت آن سخن گفته، و معتقد است كه براى قارى قرآن اولين چيزى كه واجب است اداء كردن حروف و كلمات بصورت صحيح و از مخارج مربوطه مى‌باشد كه براى رسيدن به اين مهمّ و ياد گرفتن آن بايد از طريق مشافهه و نزد استاد رفتن انجام گيرد.
'''أشهر المصطلحات في فنّ الأداء و علم القراءات'''، اثر [[احمد محمود عبدالسميع الشافعى الحفيان]] پيرامون يكى از مسائل علوم قرآن، يعنى علم قرائت و تجويد قرآن مجيد نوشته شده است. مؤلف در اين کتاب مهمترين اصطلاحات مربوط به فنّ قرائت را (همانگونه كه در مقدمۀ کتاب مى‌گويد) از کتابهاى مختلف جمع آورى نموده و به شرح و بسط آنها پرداخته است تا بدين وسيله دسترسى به اين اصطلاحات آسان گردد و در اين زمينه حدود 62 اصطلاح را بيان نموده‌اند.در قسمت ديگرى از کتاب پيرامون اهميت علم قرائت و ضرورت آن سخن گفته، و معتقد است كه براى قارى قرآن اولين چيزى كه واجب است اداء كردن حروف و كلمات بصورت صحيح و از مخارج مربوطه مى‌باشد كه براى رسيدن به اين مهمّ و ياد گرفتن آن بايد از طريق مشافهه و نزد استاد رفتن انجام گيرد.


وى در بخشى ديگر از اين کتاب، متن کتاب «الدرة المضية في القراءات الثلاثة» [[ابن جزرى]] را (كه به صورت شعر است) و دربارۀ علم قرائت مى‌باشد (بدون هيچگونه توضيحى) آورده است.
وى در بخشى ديگر از اين کتاب، متن کتاب «الدرة المضية في القراءات الثلاثة» [[ابن جزرى]] را (كه به صورت شعر است) و دربارۀ علم قرائت مى‌باشد (بدون هيچگونه توضيحى) آورده است.
۴۲۵٬۲۲۵

ویرایش