فقه الحج: تفاوت میان نسخه‌ها

۴۷ بایت اضافه‌شده ،  ‏۱۷ فوریهٔ ۲۰۱۸
جز
لینک درون متنی
جز (جایگزینی متن - 'صافی، لطف ‎الله' به 'صافی گلپایگانی، لطف‌الله')
برچسب‌ها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه
جز (لینک درون متنی)
خط ۳۸: خط ۳۸:




'''فقه الحج: بحوث الاستدلالية في الحج''' تأليف آیت‌الله لطف‌‌الله صافى اصفهانى است كه در چهار مجلَد، به زبان عربى، به مباحث فقهى حج پرداخته است.
'''فقه الحج: بحوث الاستدلالية في الحج''' تأليف [[صافی گلپایگانی، لطف‌الله|آیت‌الله لطف‌‌الله صافى اصفهانى]] است كه در چهار مجلَد، به زبان عربى، به مباحث فقهى حج پرداخته است.
==ساختار ==
==ساختار ==


خط ۴۷: خط ۴۷:




در جلد اول، نخست مباحثى در باب وجوب حج و فوريت وجوب آن و لزوم تهيه مقدمات حج بيان شده؛ سپس شرايط وجوب حجت‌الاسلام مانند: بلوغ، كمال، عقل و داشتن استطاعت مالى و جانى و مصداق‌هاى استطاعت مورد تجزيه و تحليل قرار گرفته است.
در جلد اول، نخست مباحثى در باب وجوب حج و فوريت وجوب آن و لزوم تهيه مقدمات حج بيان شده؛ سپس شرايط وجوب حجةالاسلام مانند: بلوغ، كمال، عقل و داشتن استطاعت مالى و جانى و مصداق‌هاى استطاعت مورد تجزيه و تحليل قرار گرفته است.


در شرط بلوغ با اشاره به حكم به جا آوردن حج توسط فرد غيربالغ، بر لزوم اذن والدين او جهت انجام حجت‌الاسلام تأكيد شده است. آنگاه نحوه احرام بستن صبى (غير بالغ) توسط ولىّ خويش و انجام واجبات و مستحبات حج توسط چنين فردى بيان شده است.
در شرط بلوغ با اشاره به حكم به جا آوردن حج توسط فرد غيربالغ، بر لزوم اذن والدين او جهت انجام حجةالاسلام  تأكيد شده است. آنگاه نحوه احرام بستن صبى (غير بالغ) توسط ولىّ خويش و انجام واجبات و مستحبات حج توسط چنين فردى بيان شده است.


در قسمت ديگر، نگارنده به شرط استطاعت در وجوب حج اشاره نموده و مراد از استطاعت و مصاديق متعدد آن را بررسى كرده است.
در قسمت ديگر، نگارنده به شرط استطاعت در وجوب حج اشاره نموده و مراد از استطاعت و مصاديق متعدد آن را بررسى كرده است.
۴۲۵٬۲۲۵

ویرایش