شاید سودمند باشد
با سلام این یادآوری شاید برای برخی از کاربران و علاقمندان ویکی نویسی مفید باشد: بسیاری از اشتباهات به این جهت است که عجله می کنیم و تندخوانی را ترجیح می دهیم و شاید آنچنان که باید و شاید ارزش دقیقخوانی را نمی دانیم. یک پیشنهاد سودمند: قبل از ثبت و تأیید هر مطلبی آن را با دقت و آرامش مطالعه کنیم تا اگر اشتباهی داریم اصلاحش کنیم. در ویکی نویسی از گزینه های پیشنمایش و نمایش تغییرات حتما استفاده کنیم. با آرزوی توفیقات بیشتر در خدمت به علم و دین.--Yaalatif (بحث) ۶ دی ۱۴۰۰، ساعت ۲۰:۵۶ (IRST)
فایده ردهبندی دانشمندان
سلام ... ردهبندی باعث آشنایی با طبقات اندیشمندان و روابط علمی و اثرگذاری و اثرپذیری آنان میشود. به عنوان مثال طبقهبندی اندیشوران بر اساس روابط استاد و شاگردی یا به تعبیری دیگر شاگردان بر پایه استاد نشان می دهد که هر استادی چه مقدار موفقیت در تربیت شاگرد داشته و چه کسانی موفق به استفاده از علوم وی شده اند. مثلاً شیخ انصاری چند شاگرد شناختهشده داشته است؟ و این گونه اطلاعات برای تولید مقالات علمی و تبیین سیر تکامل علوم گوناگون سودمند است. [۱] البته در صورتی که ردهبندی با دقت و مستند به منابع معتبر باشد. --Yaalatif (بحث) ۱۵ بهمن ۱۴۰۰، ساعت ۱۷:۵۵ (IRST)
سازگاری مجموعه اطلاعات مدخلها
- سلام
- سرعت و تندخوانی و تندنویسی، صحت و کیفیت را فدای کثرت و کمیت میکند. یکی از اشتباهات رایج این است که به سازگاری درونی اطلاعات هر مقاله توجه نمیشود.
- به عنوان مثال: در جعبههای اطلاعات مطالب مدخل به صورت آماری و توصیفی اجمالی تکرار میشود و بنابراین اطلاعات ارائه شده در جعبه اطلاعات باید هماهنگ با اطلاعاتی باشد که در متن مدخل آمده است وگرنه خواننده گرفتار تردید میشود. فرض کنیم در بخش ولادت نوشته شده: او در سال 58ش به دنیا آمد. و در جعبه اطلاعات آمده: متولد: 85ش. کاربر از خود میسد: این درست است یا آن؟!
- سرعت و تندخوانی و تندنویسی، صحت و کیفیت را فدای کثرت و کمیت میکند. یکی از اشتباهات رایج این است که به سازگاری درونی اطلاعات هر مقاله توجه نمیشود.