نکونام، جعفر

    از ویکی‌نور
    نکونام، جعفر
    نام نکونام، جعفر
    نام‌های دیگر
    نام پدر علی‌اکبر
    متولد 1343 ش
    محل تولد گلپایگان
    رحلت
    اساتید
    برخی آثار پژوهشی در مصحف امام علی علیه‌السلام

    درآمدی بر تاریخ‌گذاری قرآن

    کد مؤلف AUTHORCODE01201AUTHORCODE

    جعفر نکونام (متولد 1343ش)، دکترای علوم قرآن و حدیث از دانشگاه تربیت مدرس تهران، استاد تمام گروه علوم قرآن و حدیث دانشگاه قم

    ولادت

    او فرزند علی‌اکبر در سال 1343ش در گلپایگان متولد گردید

    تحصیلات

    در سال 1362، دیپلم را در رشته اقتصاد اجتماعى، در روستاى سعیدآباد گلپایگان و کارشناسى را در سال 1366 در رشته دبیرى الهیات و معارف اسلامى در دانشکده الهیات و معارف اسلامى دانشگاه تهران و کارشناسى ارشد را در سال 1368 در رشته علوم قرآن و حدیث در همان جا و دکترا را در سال 1373 در همان رشته در دانشکده ادبیات و علوم انسانى دانشگاه تربیت مدرس اخذ کرده است. پایان‌نامه کارشناسى ارشد وى، «بررسى تفسیر قرآن به قرآن» و رساله دکتراى او، «بررسى روایات ترتیب نزول» بوده است.

    از آغاز سال 1368 لغایت سال 1369 با مرتبه مربى در دانشگاه پیام نور گلپایگان و در سال تحصیلى 73 - 74 در دانشگاه تربیت مدرس به‌طور حق‌التدریس و از آبان‌ماه سال 1374 تاکنون در دانشگاه قم به‌طور رسمى و با مرتبه استادیارى به تدریس در مقاطع کارشناسى و کارشناسى ارشد اشتغال داشته است.

    از آغاز سال 1378 تا اواسط سال 1380 سردبیر مجله قرآنى صحیفه مبین وابسته به مرکز فعالیت‌ها و پژوهش‌هاى قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامى و از آغاز سال 1378 تا اواسط سال 1379 عضو هیئت تحریریه پژوهش‌هاى علوم انسانى وابسته به دانشگاه قم و از اواسط سال 1380 مدیر مسئول پژوهش‌نامه قرآن و حدیث بوده است. از 81 لغایت 82 در حلقه کارشناسى «دانشنامه قرآن‌شناسى» وابسته به پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه شعبه قم، عضویت و فعالیت داشته است. از بهار 1383 عضو هیئت مدیره انجمن علوم قرآن و حدیث (خزانه‌دار) بوده است.

    از نامبرده تاکنون چندین عنوان کتاب و مقاله در مجلات داخلى (اعم از علمى - پژوهشى، علمى - ترویجى و عادى) به چاپ رسیده است.

    آثار

    1. چکیده پایان‌نامه‌هاى قرآنى؛
    2. روش تحقیق کتابخانه‌اى با تأکید بر علوم اسلامى؛
    3. درآمدى بر تاریخ‌گذارى قرآن؛
    4. پژوهشى در مصحف امام على(ع)؛
    5. روش تحقیق با تأکید بر علوم اسلامى.
    6. درآمدی بر تاریخ ‏گذاری قرآن
    7.  پژوهشی در مصحف امام علی(ع)
    8. روش تحقیق با تأکید بر علوم اسلامی
    9. درآمدی بر معناشناسی قرآن
    10. عشق الهی
    11. پاسخ به شبهات دینی و مذهبی
    12. نقدی بر نظریۀ رؤیاهای رسولانه


    وابسته‌ها