درآمدی به مسيحيت: تفاوت میان نسخه‌ها

    از ویکی‌نور
    (صفحه‌ای تازه حاوی «{{جعبه اطلاعات کتاب | تصویر =NUR21335J1.jpg | عنوان = درآمدی به مسيحيت | عنوان‌های دیگر = | پدیدآورندگان | پدیدآوران = ویور، مری جو (نويسنده) قنبری، حسن (مترجم) |زبان | زبان = فارسی | کد کنگره = ‎‏/‎‏و‎‏9‎‏د‎‏4 121/2 ‏BR‎‏ | موضوع =مسیحیت |ناشر...» ایجاد کرد)
     
    بدون خلاصۀ ویرایش
    خط ۲۵: خط ۲۵:
    | پیش از =  
    | پیش از =  
    }}
    }}
    '''درآمدی به مسیحیت'''، اثر مری‌ جو ویور، کتابی است در تبیین و شرح آموزه‌ها و آیین‌های مهم مسیحی که با ترجمه حسن قنبری، منتشر شده است.
    '''درآمدی به مسیحیت'''، اثر [[ویور، مری جو|مری‌ جو ویور]]، کتابی است در تبیین و شرح آموزه‌ها و آیین‌های مهم مسیحی که با ترجمه [[قنبری، حسن|حسن قنبری]]، منتشر شده است.


    بخش عمده مطالب کتاب، نقل قول‌های مفصلی از کتاب مقدس، آباء کلیسا و اسناد کلیسایی است. این ویژگی باعث شده است که این کتاب، از منابع اصلی و درجه اول به حساب آید و از اعتبار خاصی برخوردار باشد<ref>ر.ک: سخن ناشر،ص5- 6</ref>.
    بخش عمده مطالب کتاب، نقل قول‌های مفصلی از کتاب مقدس، آباء کلیسا و اسناد کلیسایی است. این ویژگی باعث شده است که این کتاب، از منابع اصلی و درجه اول به حساب آید و از اعتبار خاصی برخوردار باشد<ref>ر.ک: سخن ناشر،ص5- 6</ref>.

    نسخهٔ ‏۲۳ آوریل ۲۰۲۳، ساعت ۲۲:۳۶

    درآمدی به مسيحيت
    درآمدی به مسيحيت
    پدیدآورانویور، مری جو (نويسنده) قنبری، حسن (مترجم)
    ناشرمرکز مطالعات و تحقيقات اديان و مذاهب
    مکان نشرایران - قم
    سال نشر1381ش
    چاپ1
    شابک964-93802-2-1
    موضوعمسیحیت
    زبانفارسی
    تعداد جلد1
    کد کنگره
    ‎‏/‎‏و‎‏9‎‏د‎‏4 121/2 ‏BR‎‏
    نورلایبمطالعه و دانلود pdf

    درآمدی به مسیحیت، اثر مری‌ جو ویور، کتابی است در تبیین و شرح آموزه‌ها و آیین‌های مهم مسیحی که با ترجمه حسن قنبری، منتشر شده است.

    بخش عمده مطالب کتاب، نقل قول‌های مفصلی از کتاب مقدس، آباء کلیسا و اسناد کلیسایی است. این ویژگی باعث شده است که این کتاب، از منابع اصلی و درجه اول به حساب آید و از اعتبار خاصی برخوردار باشد[۱].

    اثر حاضر، شامل یک دوره تاریخ مسیحیت است که در آن از پیش‌زمینه‌ها، پیدایش، تحولات، عقاید و فرقه‌های مختلف مسیحی از آغاز تاکنون، بحث شده است. این کتاب، حاصل پازده سال تحقیق و تدریس نویسنده در گروه مطالعات ادیان دانشگاه ایندیانای آمریکا است. وی کوشیده است که در این کتاب، بین رویکرد برون‌دینی و درون‌دینی، به‌گونه‌ای جمع کند و معتقد است که محقق دین در شناخت دین مورد نظر خود، تنها با رویکردی بیرونی یا درونی نمی‌تواند موفق باشد. وی درعین‌حال، همان ‌طور که خود بیان می‌کند، متأثر از رویکرد انتقادی تاریخی است[۲].

    این کتاب، برای دانشجویان دوره لیسانس نوشته شده است و در واقع، مؤلف سال‌ها مطالب آن را برای این دانشجویان، تدریس کرده و پس از نقد و بررسی‌های فراوان، آن را به طبع رسانده است. مؤلف در این طبع، از متخصصان مختلفی بهره برده که هریک در زمینه‌های خاصی، صاحب‌نظر بوده‌اند و این امر توانسته غنای خاصی به کتاب ببخشد[۳].

    نقطه قوت کتاب، در سودمندی و انعطاف‌پذیری آن است. این کتاب برای دانشجویان نوشته شده و کاملا خواندنی است. وی کوشیده است تحول تاریخی سنت مسیحی را با نثر روشن و روانی مطرح کند که بیانگر روایتی واضح و بدون ساده‌سازی افراطی باشد. درعین‌حال، سعی کرده است تا به‌درستی، موضوعات عمده مسیحیت معاصر را که مورد علاقه دانشجویان امروزی است، بدون اینکه در حل آنها کوشیده باشند، مطرح نماید. این موضوعات، دسته‌بندی‌شده و مرتب نیستند، بلکه از دیدگاه‌های مختلفی مطرح شده‌اند؛ به‌نحوی که دانشجویان و استادان در کلاس و خارج کلاس، می‌توانند پیرو علایق خود باشند[۴].

    در پایان هر فصل، پرسش‌های مهمی مطرح شده است که به دانشجویان کمک می‌کند که نه‌تنها مسائل مطرح‌شده را مرور کنند، بلکه درباره آنها به‌نحو انتقادی، بیندیشند[۵].

    پانویس

    1. ر.ک: سخن ناشر،ص5- 6
    2. ر.ک: یادداشت مترجم، ص13
    3. ر.ک: همان
    4. ر.ک: مقدمه، ص16
    5. ر.ک: همان

    منابع مقاله

    سخن ناشر، یادداشت مترجم و مقدمه.


    وابسته‌ها