تجمل‌گرایی در سبک زندگی اسلامی: تفاوت میان نسخه‌ها

    از ویکی‌نور
    بدون خلاصۀ ویرایش
    بدون خلاصۀ ویرایش
    خط ۲۴: خط ۲۴:
    | پیش از =  
    | پیش از =  
    }}
    }}
    {{کاربردهای دیگر| سبک زندگی (ابهام زدایی)}}
    {{کاربردهای دیگر| زندگی (ابهام زدایی)}}
    {{کاربردهای دیگر| زندگی (ابهام زدایی)}}
    '''تجمل‌گرایی در سبک زندگی اسلامی: پژوهشی در زندگی تجمل‌گرایانه از منظر قرآن کریم'''، نوشته [[مرتضوی‌امیری، یوسف|یوسف مرتضوی امیری]] (متولد 1361ش)، در موضوع اخلاق و تربیت است.
    '''تجمل‌گرایی در سبک زندگی اسلامی: پژوهشی در زندگی تجمل‌گرایانه از منظر قرآن کریم'''، نوشته [[مرتضوی‌امیری، یوسف|یوسف مرتضوی امیری]] (متولد 1361ش)، در موضوع اخلاق و تربیت است.

    نسخهٔ ‏۶ آوریل ۲۰۲۳، ساعت ۰۱:۴۹

    تجمل‌ گرایی در سبک زندگی اسلامی
    تجمل‌گرایی در سبک زندگی اسلامی
    پدیدآورانمرتضوی‌امیری، یوسف (نويسنده)
    عنوان‌های دیگرپژوهشی در زندگی تجمل‌ گرایانه از منظر قرآن کریم
    ناشرالمطبعة التونسیة ** مکتبة الإمام المجاهد السید البغدادي العامة
    مکان نشرایران - تهران
    سال نشر1396ش
    چاپ1
    شابک978-600-8898-25-2
    موضوعتجمل - جنبه‌های مذهبی - اسلام - تجمل - جنبه‌های قرآنی
    زبانفارسی
    تعداد جلد1
    کد کنگره
    /م4ت3 104 BP
    نورلایبمطالعه و دانلود pdf

    تجمل‌گرایی در سبک زندگی اسلامی: پژوهشی در زندگی تجمل‌گرایانه از منظر قرآن کریم، نوشته یوسف مرتضوی امیری (متولد 1361ش)، در موضوع اخلاق و تربیت است.

    این اثر، درصدد پاسخگویی به چیستی دیدگاه قرآن نسبت به زندگی تجمل‌گرایانه است. تلاش شده است تا با معناشناسی واژه تجمل و واژگان مشابه آن و همچنین تبیین مفاهیم مرتبط با موضوع مذکور، عوامل و زمینه‌های تجمل‌گرایی و آثار شوم چنین گرایش افراطی هشدار داده و برنامه قرآن برای پیشگیری و مقابله با تجمل‌گرایی بیان گردد[۱].

    مباحث کتاب در پنج بخش عرضه شده است. در بخش نخست، به تجمل‌گرایی در لغت و اصطلاح، تجمل‌گرایی پسندیده و مذموم و دیدگاه‌های دانشمندان اسلامی پیرامون تجمل‌گرایی پرداخته شده است. در بخش دوم، از عوامل و زمینه‌های زندگی تجمل‌گرایانه که شامل عوامل درونی و بیرونی است سخن به میان آمده است. بخش سوم، به آثار و پیامدهای تجمل‌گرایانه همچون طغیان و سرکشی، عذاب الهی، تباهی سرمایه مادی، وابستگی اقتصادی و... اختصاص یافته است. در بخش چهارم، راه‌های پیشگیری و مقابله با زندگی تجمل‌گرایانه در قرآن شامل تقویت ایمان و تقوا، قناعت، معرفی الگوی مناسب و... مورد بحث قرار گرفته است. مفاهیم و واژگان هم‌خوان با تجمل‌گرایی همچون تبرج، زخرف، حسن، جمال، اتراف، ملأ و اسراف، مباحث بخش پنجم کتاب را تشکیل می‌دهد[۲].

    مطالب کتاب به‌صورت دسته‌بندی‌شده و منظم، بدون زیاده‌گویی و با زبانی ساده بیان شده است. نویسنده در پایان هر بخش از کتاب به جمع‌بندی و نتیجه‌گیری پرداخته و در پایان کتاب نیز یک جمع‌بندی و نتیجه‌گیری کلی از تمام مباحث را عرضه نموده است.

    پانویس

    1. ر.ک: مقدمه مؤلف، ص11-12
    2. رک: همان، ص12-13

    منابع مقاله

    مقدمه مؤلف.


    وابسته‌ها