ملک محمدی، مهدی: تفاوت میان نسخه‌ها

    از ویکی‌نور
    جز (جایگزینی متن - 'ک‎م' به 'ک‌‌‌م')
    خط ۵۹: خط ۵۹:


    ==وابسته‌ها==
    ==وابسته‌ها==
    [[در سايه سار نهج البلاغه (ترجمه في ظلال نهج البلاغة)]]
    [[در سايه‌سار نهج‌البلاغه]]


    [[رده:زندگی‌نامه]]
    [[رده:زندگی‌نامه]]
    [[رده:قربانی-باقی زاده]]
    [[رده:قربانی-باقی زاده]]
    [[رده:25 اردیبهشت الی 24 خرداد(98)]]
    [[رده:25 اردیبهشت الی 24 خرداد(98)]]

    نسخهٔ ‏۳۰ اکتبر ۲۰۱۹، ساعت ۲۰:۲۳

    مهدی ملک‌‌‌محمدی
    نام مهدی ملک‌‌‌محمدی
    نام‌های دیگر
    نام پدر
    متولد
    محل تولد
    رحلت
    اساتید
    برخی آثار


    کد مؤلف AUTHORCODE12056AUTHORCODE

    مهدی ملک‌‌‌محمدی، از طلاب حوزه علمیه قم می‌باشد که محضر اساتیدی چون آیت‌الله سبحانی و جوادی آملی را درک نموده و از جمله آثار وی عبارتند از: «در سایه‌سار نهج البلاغه».

    «مهدی ملک‌‌‌محمدی»، فرزند محمد در سال 1360، در شهر دماوند به دنیا آمد. تحصیلات مقدماتی را به ترتیب در دبستان شهید شرافت، راهنمایی شهید سید کریمی و شاهد، رشته ریاضی فیزیک دبیرستان امام خمینی(ره) گذراند. پس از آن در سال 1377، به دلیل علاقه به علوم دینی وارد حوزه علمیه امام صادق(ع) دماوند شد و دوران سطح 1 را در مدت پنج سال به اتمام رساند. سپس به حوزه علمیه قم رفته و سطح 2 (کارشناسی) را در سال 1384 با معدل 17.68 به پایان برد. یک سال نیز در دروس خارج اصول و تفسیر حضرات آیات سبحانی و جوادی آملی شرکت کرد. در کنار اشتغال به تحصیل در حوزه، در سال 1385 تا 1387 موفق به دریافت کارشناسی ارشد علوم قرآن و حدیث از دانشگاه قم شد. بلافاصله در آزمون دکتری مدرسی معارف اسلامی - ‎گرایش قرآن و متون اسلامی دانشکده علوم حدیث قم پذیرفته شده و در بهمن 1387 در آن دانشکده مشغول به تحصیل شد. از سال 1387 نیز به تدریس «تفسیر موضوعی قرآن و نهج البلاغه» و «آموزش قرائت قرآن» در دانشگاه آزاد دماوند و دانشگاه قم اشتغال دارد[۱].

    وی در کنار تحصیلات حوزوی و دانشگاهی با مراکز پژوهشی و قرآنی مهمی همچون مرکز فرهنگ و معارف قرآن، پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه و پژوهشگاه بین‌المللی المصطفی(ص)، مرکز تحقیقات حج (دانشنامه حج و حرمین) همکاری داشته است. همچنین از سال 1374 به عضویت مؤسسه فرهنگی امام رضا(ع) شهرستان دماوند درآمد و مدت چند سال نیز به تدریس مفاهیم و تفسیر قرآن در آن مؤسسه پرداخت[۲].

    همکاری با بسیج و کانون فرهنگی - هنری عاشورا، ‎مسجد جامع دماوند، در سال‎های 1379-1385، از دیگر فعالیت‎های وی بشمار می‌رود. همچنین افتخار عضویت فعال در بسیج طلاب مدرسه علمیه دماوند (از سال 1379) را به مدت نه سال داراست[۳].

    آثار

    الف)- کتاب: «در سایه‌سار نهج البلاغه»؛

    ب)- مقاله:

    1. مدخل بیابان؛
    2. مدخل تشنگی؛
    3. مدخل تمدن[۴].

    پانویس

    1. ر.ک: راسخون
    2. همان
    3. همان
    4. همان

    منابع مقاله

    برگرفته از سایت راسخون، به آدرس اینترنتی: http://rasekhoon.net/mashahir/show/603853

    وابسته‌ها

    در سايه‌سار نهج‌البلاغه