ابن جماعه، محمد بن ابی‌بکر: تفاوت میان نسخه‌ها

    از ویکی‌نور
    جز (جایگزینی متن - ' الدين' به '‌الدين')
    جز (جایگزینی متن - 'الدين' به ' الدين')
    خط ۴۲: خط ۴۲:
    ==ولادت==
    ==ولادت==


    عز‌الدين محمد بن ابي بكر كناني حموي شافعي در سال 749 در ساحل درياي سرخ متولد شد. خاندان او اهل علم و حديث و قضاوت و خطابه و بر مذهب شافعي بودند.
    عز‌ الدين محمد بن ابي بكر كناني حموي شافعي در سال 749 در ساحل درياي سرخ متولد شد. خاندان او اهل علم و حديث و قضاوت و خطابه و بر مذهب شافعي بودند.




    ==اساتيد و شاگردان==
    ==اساتيد و شاگردان==


    از مشايخ مشهور وي [[ابن خلدون]] و تاج‌الدين سبكي و از شاگردان مشهورش [[ابن حجر عسقلانی، احمد بن علی|ابن حجر]] عسقلاني و علي بن احمد قلقشندي می‌توان نام برد. [[ابن حجر عسقلانی، احمد بن علی|ابن حجر]] از اوصاف خاص او سخن گفته و می‌نويسد به حج نرفت و ازدواج نكرد. اما در علوم معقول سر آمد شد و تأليفاتي در اين زمينه انجام داد.  
    از مشايخ مشهور وي [[ابن خلدون]] و تاج‌ الدين سبكي و از شاگردان مشهورش [[ابن حجر عسقلانی، احمد بن علی|ابن حجر]] عسقلاني و علي بن احمد قلقشندي می‌توان نام برد. [[ابن حجر عسقلانی، احمد بن علی|ابن حجر]] از اوصاف خاص او سخن گفته و می‌نويسد به حج نرفت و ازدواج نكرد. اما در علوم معقول سر آمد شد و تأليفاتي در اين زمينه انجام داد.  





    نسخهٔ ‏۲۸ ژوئن ۲۰۱۷، ساعت ۱۷:۵۹

    ابن جماعه، محمد بن ابیبکر
    نام ابن جماعه، محمد بن ابیبکر
    نام های دیگر ابن جماعة، عزالدین ابوعبدالله محمد الکنانی

    حموی، عزالدین محمد

    کنانی، محمد بن ابیبکر

    ابن جماعة الکنانی

    عزالدین بن جماعة

    نام پدر
    متولد
    محل تولد
    رحلت 819 هـ.ق
    اساتید
    برخی آثار
    کد مؤلف AUTHORCODE1460AUTHORCODE


    ولادت

    عز‌ الدين محمد بن ابي بكر كناني حموي شافعي در سال 749 در ساحل درياي سرخ متولد شد. خاندان او اهل علم و حديث و قضاوت و خطابه و بر مذهب شافعي بودند.


    اساتيد و شاگردان

    از مشايخ مشهور وي ابن خلدون و تاج‌ الدين سبكي و از شاگردان مشهورش ابن حجر عسقلاني و علي بن احمد قلقشندي می‌توان نام برد. ابن حجر از اوصاف خاص او سخن گفته و می‌نويسد به حج نرفت و ازدواج نكرد. اما در علوم معقول سر آمد شد و تأليفاتي در اين زمينه انجام داد.


    آثار

    برخي از آثار او عبارتند از:

    1. الاربعون حديثا في الجهاد،
    2. الانوار في الطب،
    3. الصفوة في التصوف،
    4. المثلث في اللغه،

    بسياري از آثار وي شرح يا حاشيه آثار ديگران است مانند التبيين شرح الاربعين النوويه، حاشيه علي شرح الالفيه، حاشيه علي مختصر ابن الحاجب، شرح علوم الحديث بن الصلاح.

    وفات

    ابن جماعه در سال 819 در قاهره از دنيا رفت.

    وابسته‌ها