لالانی، آرزینا: تفاوت میان نسخه‌ها

    از ویکی‌نور
    (صفحه‌ای تازه حاوی «<div class='wikiInfo'> بندانگشتی|آرزینا آر. لالانی {| class="wikitable aboutAuthorTabl...» ایجاد کرد)
     
    بدون خلاصۀ ویرایش
    خط ۴۶: خط ۴۶:
    لالانى همچنين با دائرة‌المعارف قرآن، دائرة‌المعارف دين، فرهنگ فيلسوفان مسلمان و دائرة‌المعارف قرآن راتلج همکارى دارد <ref>همان</ref>.
    لالانى همچنين با دائرة‌المعارف قرآن، دائرة‌المعارف دين، فرهنگ فيلسوفان مسلمان و دائرة‌المعارف قرآن راتلج همکارى دارد <ref>همان</ref>.


    وى در کنفرانس‏هاى متعدد علمى هم شرکت داشته که از آن‏جمله مى‏توان به کنفرانس مطالعات شيعى در دانشگاه مينز آلمان اشاره کرد. او در آن کنفرانس به ايراد سخنرانى با عنوان «گفتمان تفسيرى راجع به کلمه شيعه» پرداخت <refهمان</ref>.
    وى در کنفرانس‏هاى متعدد علمى هم شرکت داشته که از آن‏جمله مى‏توان به کنفرانس مطالعات شيعى در دانشگاه مينز آلمان اشاره کرد. او در آن کنفرانس به ايراد سخنرانى با عنوان «گفتمان تفسيرى راجع به کلمه شيعه» پرداخت <ref>همان</ref>.


    ==پانویس ==
    ==پانویس ==

    نسخهٔ ‏۱۴ مهٔ ۲۰۱۷، ساعت ۱۶:۳۰

    آرزینا آر. لالانی
    نام آرزینا آر. لالانی
    نام های دیگر
    نام پدر
    متولد
    محل تولد
    رحلت
    اساتید
    برخی آثار .................

    ..............

    ‏..................

    کد مولف AUTHORCODE02691AUTHORCODE

    درباره پدیدآور

    آرزینا آر. لالانی دکتراى خود را در مطالعات اسلامى از دپارتمان مطالعات عربى و خاورميانه‏اى دانشگاه ادينبورو گرفته است. وى تسلط کامل به زبان عربى داشته و اطلاعات وسيعى از متون سنتى اسلامى دارد. لالانى در حال حاضر به‌عنوان محقق مؤسسه مطالعات اسماعيلى لندن مشغول به فعاليت است و پيش از آن در دانشکده شرق‏شناسى دانشگاه کمبريج و دانشگاه دمونتفورت تدريس مى‏کرده است [۱].

    يکى از آثار او با نام «انديشه‏هاى نخستين شيعى: تعاليم امام محمد باقر[ع]» در سال 2002م برنده جايزه کتاب سال ولايت جمهورى اسلامى ايران شد. اين کتاب تاکنون به زبان‏هاى فارسى، عربى، فرانسه، گجراتى و اردو ترجمه و منتشر شده است [۲].

    کتاب ديگرى که وى در دست تهيه دارد، ترجمه و ويراستارى يک اثر خطى از دوران فاطميان از احمد نيشابورى است با نام «اثبات الامامه». از فعاليت‏هاى ديگر لالانى مى‏توان به «امامت در قرآن» و ترجمه و ويراستارى «شواهد البيان» جعفر ابن منصور اليمنى از متون مهم دوره فاطميان اشاره کرد [۳].

    لالانى همچنين با دائرة‌المعارف قرآن، دائرة‌المعارف دين، فرهنگ فيلسوفان مسلمان و دائرة‌المعارف قرآن راتلج همکارى دارد [۴].

    وى در کنفرانس‏هاى متعدد علمى هم شرکت داشته که از آن‏جمله مى‏توان به کنفرانس مطالعات شيعى در دانشگاه مينز آلمان اشاره کرد. او در آن کنفرانس به ايراد سخنرانى با عنوان «گفتمان تفسيرى راجع به کلمه شيعه» پرداخت [۵].

    پانویس

    1. حسینی، غلام‌احیا، ص288
    2. همان
    3. ر.ک: همان، ص289
    4. همان
    5. همان

    منابع مقاله

    حسینی، غلام‌احیا، «شیعه‌پژوهی و شیعه‌پژوهان انگلیسی زبان (1950 تا 2006 میلادی)»، زیر نظر دکتر محسن الویری و دکتر عباس احمدوند، انتشارات شیعه‌شناسی، 1387.

    وابسته‌ها

    پیوندها