مسگرنژاد، جلیل: تفاوت میان نسخه‌ها

جز
ویرایش Hbaghizadeh@noornet.net (بحث) به آخرین تغییری که Admin انجام داده بود واگردانده شد
جز (جایگزینی متن - 'علامه طباطبايى' به 'علامه طباطبايى')
جز (ویرایش Hbaghizadeh@noornet.net (بحث) به آخرین تغییری که Admin انجام داده بود واگردانده شد)
خط ۳۲: خط ۳۲:




«جليل مسگرنژاد»، استاد برجسته زبان و ادبيات فارسى دانشگاه‌هاى ابوريحان و [[طباطبایی، محمدحسین|علامه طباطبايى]] تهران، در سال 1319ش، در شهرستان خوى به دنيا آمد.
«جليل مسگرنژاد»، استاد برجسته زبان و ادبيات فارسى دانشگاه‌هاى ابوريحان و علامه طباطبايى تهران، در سال 1319ش، در شهرستان خوى به دنيا آمد.


تحصيلات دوره ابتدايى را در دبستان شاهپور و دوره دبيرستان را در دبيرستان‌هاى راشد و خسروى اين شهر به پايان رساند و پس از طى دوره دانشسرا، به استخدام آموزش و پرورش درآمد.
تحصيلات دوره ابتدايى را در دبستان شاهپور و دوره دبيرستان را در دبيرستان‌هاى راشد و خسروى اين شهر به پايان رساند و پس از طى دوره دانشسرا، به استخدام آموزش و پرورش درآمد.


ايشان پس از اخذ ديپلم طبيعى، دوره كارشناسى را در سال 1348 و كارشناسى ارشد را در سال 1351 در رشته زبان و ادبيات فارسى از دانشگاه تبريز پشت سر گذاشته و در سال 1357 با رساله‌اى تحت عنوان «شرح فصوص الحكم» خواجه محمد پارسا موفق به دريافت درجه دكتراى زبان و ادبيات فارسى از دانشگاه تهران مى‌شوند و از سال 1357 تا سال 1369 با مرتبه علمى استاديار در دانشگاه‌هاى ابوريحان و [[طباطبایی، محمدحسین|علامه طباطبايى]] و از سال 1369 نيز با درجه دانشيارى در دانشگاه [[طباطبایی، محمدحسین|علامه طباطبايى]] به تدريس در رشته ادبيات فارسى مشغول مى‌شوند.
ايشان پس از اخذ ديپلم طبيعى، دوره كارشناسى را در سال 1348 و كارشناسى ارشد را در سال 1351 در رشته زبان و ادبيات فارسى از دانشگاه تبريز پشت سر گذاشته و در سال 1357 با رساله‌اى تحت عنوان «شرح فصوص الحكم» خواجه محمد پارسا موفق به دريافت درجه دكتراى زبان و ادبيات فارسى از دانشگاه تهران مى‌شوند و از سال 1357 تا سال 1369 با مرتبه علمى استاديار در دانشگاه‌هاى ابوريحان و علامه طباطبايى و از سال 1369 نيز با درجه دانشيارى در دانشگاه علامه طباطبايى به تدريس در رشته ادبيات فارسى مشغول مى‌شوند.


«اخلاق در نهج البلاغه»، «معراج‌نامه‌ها در زبان فارسى»، «بررسى دستور زبان فارسى و مقايسه دستورها»، «زندگى‌نامه سخنران جان‌باخته»، «ديوان مولانا لسانى شيرازى»، «انيس الشعراء»، «پژوهشى در عقايد اهل حق»، «تدريس دروس مختلف ادبى در دانشگاه‌هاى [[طباطبایی، محمدحسین|علامه طباطبايى]] تربيت معلم و تهران»، «راهنمايى، مشاوره و نظارت بر چندين پايان‌نامه كارشناسى ارشد و دكترا» از جمله زمينه‌هاى علمى و تحقيقاتى ايشان به شمار مى‌رود.
«اخلاق در نهج البلاغه»، «معراج‌نامه‌ها در زبان فارسى»، «بررسى دستور زبان فارسى و مقايسه دستورها»، «زندگى‌نامه سخنران جان‌باخته»، «ديوان مولانا لسانى شيرازى»، «انيس الشعراء»، «پژوهشى در عقايد اهل حق»، «تدريس دروس مختلف ادبى در دانشگاه‌هاى علامه طباطبايى تربيت معلم و تهران»، «راهنمايى، مشاوره و نظارت بر چندين پايان‌نامه كارشناسى ارشد و دكترا» از جمله زمينه‌هاى علمى و تحقيقاتى ايشان به شمار مى‌رود.


وى در ارديبهشت سال 1390 دار فانى را وداع گفت.
وى در ارديبهشت سال 1390 دار فانى را وداع گفت.
۴۲۵٬۲۲۵

ویرایش