أمراء الكوفة و حكامها: تفاوت میان نسخه‌ها

هیچ تغییری در اندازه به وجود نیامده‌ است. ،  ‏۱۲ اوت ۲۰۱۸
جز
جایگزینی متن - 'مطالبي' به 'مطالبی'
جز (جایگزینی متن - 'زندگي' به 'زندگی')
جز (جایگزینی متن - 'مطالبي' به 'مطالبی')
برچسب‌ها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه
خط ۴۰: خط ۴۰:
1-عصر خلفاي راشدين 2- عصر اموي 3- عصر عباسي
1-عصر خلفاي راشدين 2- عصر اموي 3- عصر عباسي


در هر يك از فصول، اميران آن عصر به ترتيب زماني ذكر شده است. شيوه نگارشي نويسنده بدين گونه است كه ابتدا نسب آن امير به طور كامل ذكر مى‌كند و سپس اطلاعات منابع مختلف را درباره او مى‌آورد. مطالب كه در رابطه با هر امير آورده شده لزوماً به معناي شرح مدت خلافت او نيست و مطالبي ديگري از سوابق و خدمات و ويژگى‌هاي شخصيتي او نيز ذكر شده است.
در هر يك از فصول، اميران آن عصر به ترتيب زماني ذكر شده است. شيوه نگارشي نويسنده بدين گونه است كه ابتدا نسب آن امير به طور كامل ذكر مى‌كند و سپس اطلاعات منابع مختلف را درباره او مى‌آورد. مطالب كه در رابطه با هر امير آورده شده لزوماً به معناي شرح مدت خلافت او نيست و مطالبی ديگري از سوابق و خدمات و ويژگى‌هاي شخصيتي او نيز ذكر شده است.


==گزارش محتوا==
==گزارش محتوا==
خط ۵۱: خط ۵۱:
مقدمه نويسنده:  
مقدمه نويسنده:  


كوفه در نتيجه مركزيت سياسي مركزيت علمي و ادبي پيدا كرد و علما، نحويون، لغتشناسان و شعراي بزرگي در اين شهر ظاهر شدند كه در اين مقدمه در بخش‌هاي مجزا به اسامي برخي از آنها اشاره شده است. مطالبي درباره خط كوفه و نيز كلام امام علي(ع) و جهانگرداني؛ همچون ابن‌جبير و [[ابن بطوطه، محمد بن عبدالله|ابن‌بطوطه]] از ديگر مطالب مختصر و مفيد در اين نوشتار مى‌باشد.
كوفه در نتيجه مركزيت سياسي مركزيت علمي و ادبي پيدا كرد و علما، نحويون، لغتشناسان و شعراي بزرگي در اين شهر ظاهر شدند كه در اين مقدمه در بخش‌هاي مجزا به اسامي برخي از آنها اشاره شده است. مطالبی درباره خط كوفه و نيز كلام امام علي(ع) و جهانگرداني؛ همچون ابن‌جبير و [[ابن بطوطه، محمد بن عبدالله|ابن‌بطوطه]] از ديگر مطالب مختصر و مفيد در اين نوشتار مى‌باشد.


فصل 1:
فصل 1:
۴۲۵٬۲۲۵

ویرایش