الإمام أميرالمؤمنين يوم الغدير في الغدير أم في اليمن؟: تفاوت میان نسخه‌ها

جز
جایگزینی متن - 'امیرالمؤمنین(ع)' به 'امیرالمؤمنین(ع) '
جز (جایگزینی متن - 'ابن عساکر' به 'ابن عساکر ')
جز (جایگزینی متن - 'امیرالمؤمنین(ع)' به 'امیرالمؤمنین(ع) ')
خط ۴۴: خط ۴۴:


==گزارش محتوا==
==گزارش محتوا==
در مقدمه کتاب مؤلف به این مطلب اشاره می‌کند که رویداد غدیر، از مهم‌ترین رخداد‌های تاریخی در زمان رسول اکرم(ص) است که هیچ‌کس را یارای انکار آن نیست، زیرا از امور بدیهی و روشن تاریخ اسلام است و بی‌شک در حجةالوداع رخ داده است. این رویداد به تواتر از محدثان و سیره و تاریخ‌نویسان نقل شده است. در آن رخداد رسول اکرم(ص) وظیفه خویش را برای نصب امام به‌عنوان پرچم‌دار و جانشین خود میان امت اسلامی به انجام رسانید، در این کتاب از اصل این واقعه تاریخی که به تواتر برای همه مسلمانان ثابت است، سخن نخواهد رفت، بلکه سخن درباره بود یا نبود امیرالمؤمنین(ع) در آن واقعه است.<ref>ر.ک: همان، ص5</ref>.
در مقدمه کتاب مؤلف به این مطلب اشاره می‌کند که رویداد غدیر، از مهم‌ترین رخداد‌های تاریخی در زمان رسول اکرم(ص) است که هیچ‌کس را یارای انکار آن نیست، زیرا از امور بدیهی و روشن تاریخ اسلام است و بی‌شک در حجةالوداع رخ داده است. این رویداد به تواتر از محدثان و سیره و تاریخ‌نویسان نقل شده است. در آن رخداد رسول اکرم(ص) وظیفه خویش را برای نصب امام به‌عنوان پرچم‌دار و جانشین خود میان امت اسلامی به انجام رسانید، در این کتاب از اصل این واقعه تاریخی که به تواتر برای همه مسلمانان ثابت است، سخن نخواهد رفت، بلکه سخن درباره بود یا نبود [[امام على(ع)|امیرالمؤمنین(ع)]]  در آن واقعه است.<ref>ر.ک: همان، ص5</ref>.


نویسنده در رد سخن قاضی عبدالرحمن ایجی که گفته است [[امام على(ع)|حضرت علی(ع)]]  در روز غدیر با پیامبر(ص) نبود زیرا در یمن حضور داشت، سه دلیل می‌آورد:
نویسنده در رد سخن قاضی عبدالرحمن ایجی که گفته است [[امام على(ع)|حضرت علی(ع)]]  در روز غدیر با پیامبر(ص) نبود زیرا در یمن حضور داشت، سه دلیل می‌آورد:
۴۲۵٬۲۲۵

ویرایش