ابن عماد، عبدالحی بن احمد: تفاوت میان نسخه‌ها

    جز (جایگزینی متن - '‌‎ ق' به '‌‎ق')
    جز (جایگزینی متن - ' ' به '')
    برچسب‌ها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه
    خط ۳۵: خط ۳۵:
    |data-type='authorCode'|AUTHORCODE5805AUTHORCODE
    |data-type='authorCode'|AUTHORCODE5805AUTHORCODE
    |}
    |}
    </div>
    </div>'''ابوالفلاح عبدالحى بن احمد بن محمد عسكرى دمشقى''' معروف به '''ابن عماد حنبلى''' در رجب سال 1032 در دمشق به دنيا آمد. در آنجا نشو و نما يافت و علوم قرآن و فقه را نزد ايوب خلوتى و شمس‌الدين بن بلبان فرا گرفت. سپس به قاهره رفت و مدتى طولانى در آنجا ماند و از استادانى چون مزّاحى، شبراملسى و بابلى و قليوبى استفاده كرد. آنگاه به دمشق بازگشت و مشغول تدريس شد. از شاگردان او مى‌توان محبّى صاحب خلاصة الاثر، عثمان بن احمد نجدى و مصطفى حموى را نام برد.


     
    محبى از طبع شعرى ابن عماد خبر داده و در عين حال گفته است تا آنجا كه اطلاع دارم شعرى از او باقى نماند. ابن عماد در ذيحجه سال 1089 در مكه مكرمه و پس از اداى حج از دنيا رفت. از وى تأليفات زير باقى مانده است: بغية اولى النهى في شرح المنتهى، شرح بديعية ابن حجة الحموى، معطية الامان در فقه و شذرات الذهب.== وابسته‌ها ==
    '''ابوالفلاح عبدالحى بن احمد بن محمد عسكرى دمشقى''' معروف به '''ابن عماد حنبلى''' در رجب سال 1032 در دمشق به دنيا آمد. در آنجا نشو و نما يافت و علوم قرآن و فقه را نزد ايوب خلوتى و شمس‌الدين بن بلبان فرا گرفت. سپس به قاهره رفت و مدتى طولانى در آنجا ماند و از استادانى چون مزّاحى، شبراملسى و بابلى و قليوبى استفاده كرد. آنگاه به دمشق بازگشت و مشغول تدريس شد. از شاگردان او مى‌توان محبّى صاحب خلاصة الاثر، عثمان بن احمد نجدى و مصطفى حموى را نام برد.
     
    محبى از طبع شعرى ابن عماد خبر داده و در عين حال گفته است تا آنجا كه اطلاع دارم شعرى از او باقى نماند. ابن عماد در ذيحجه سال 1089 در مكه مكرمه و پس از اداى حج از دنيا رفت. از وى تأليفات زير باقى مانده است: بغية اولى النهى في شرح المنتهى، شرح بديعية ابن حجة الحموى، معطية الامان در فقه و شذرات الذهب.
     
     
    == وابسته‌ها ==
    {{وابسته‌ها}}
    {{وابسته‌ها}}