اتعاظ الحنفا بأخبار الأئمة الفاطميين الخلفا: تفاوت میان نسخه‌ها

    جز (جایگزینی متن - 'تقى‌الدين احمد مقريزى' به 'تقى‌الدين احمد مقريزى ')
    بدون خلاصۀ ویرایش
    خط ۴۱: خط ۴۱:




    «اتّعاظ الحنفا بأخبار الأئمة الفاطميّين الخلفا»، تأليف [[مقریزی، احمد بن علی|تقى‌الدين احمد مقريزى]]  (766 - 845ق)، مورخ برجسته و صاحب‌نام مصرى است كه با تحقيق جمال‌الدين الشيّال به چاپ رسيده است. کتاب به زبان عربى است و در آن اطلاعات ارزنده و گاهى نادر از مصر در روزگار خلفاى فاطمى ذكر شده و مى‌توان آن را عظيم‌ترين شرح راجع به تاريخ خلفاى فاطمى و مهم‌ترين تاريخ سلسله‌اى و محلى در تاريخ‌نگارى فاطميان دانست.
    '''اتّعاظ الحنفا بأخبار الأئمة الفاطميّين الخلفا'''، تأليف تقى‌الدين احمد مقريزى (766 - 845ق)، مورخ برجسته و صاحب‌نام مصرى است كه با تحقيق جمال‌الدين الشيّال به چاپ رسيده است. کتاب به زبان عربى است و در آن اطلاعات ارزنده و گاهى نادر از مصر در روزگار خلفاى فاطمى ذكر شده و مى‌توان آن را عظيم‌ترين شرح راجع به تاريخ خلفاى فاطمى و مهم‌ترين تاريخ سلسله‌اى و محلى در تاريخ‌نگارى فاطميان دانست.


    == ساختار ==
    == ساختار ==
    خط ۷۲: خط ۷۲:
    == منابع مقاله ==
    == منابع مقاله ==


    1. مقدمه و متن کتاب.
    #مقدمه و متن کتاب.
     
    #غلامى دهقى، على، «شناخت شخصيت و آثار [[مقریزی، احمد بن علی|تقى‌الدين مقريزى]] (766 - 845ق)»، پايگاه مجلات تخصصى نور، نشريه: تاريخ در آيينه پژوهش، زمستان 1382، پيش‌شماره 4، ص 99 تا 132.
    2. غلامى دهقى، على، «شناخت شخصيت و آثار [[مقریزی، احمد بن علی|تقى‌الدين مقريزى]] (766 - 845ق)»، پايگاه مجلات تخصصى نور، نشريه: تاريخ در آيينه پژوهش، زمستان 1382، پيش‌شماره 4، ص 99 تا 132.
    #سليم، محمدنبى، «تاريخ فاطميان از ديدگاه [[مقریزی، احمد بن علی|تقى‌الدين مقريزى]]»، پايگاه مجلات تخصصى نور، نشريه: شيعه‌شناسى، زمستان 1387، شماره 24، ص 75 تا 104.
     
    3. سليم، محمدنبى، «تاريخ فاطميان از ديدگاه [[مقریزی، احمد بن علی|تقى‌الدين مقريزى]]»، پايگاه مجلات تخصصى نور، نشريه: شيعه‌شناسى، زمستان 1387، شماره 24، ص 75 تا 104.