منهج اصول التربية الاسلامية المطور: تفاوت میان نسخه‌ها

بدون خلاصۀ ویرایش
بدون خلاصۀ ویرایش
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۲۷: خط ۲۷:
| پیش از =
| پیش از =
}}
}}
'''منهج اصول التربية الاسلامية المطور''' تألیف مقداد یالجن، این نوشتار هجدهمین عنوان از مجموعه‌اى است با فروست: سلسله کتاب تربیتنا. اصل این کتاب متن درسى رشته علوم تربیتى دانشکده علوم اجتماعى دانشگاه اسلامى امام محمدبن سعود عربستان بوده است که با قدم و قلم شش تن از استادان آن رشته از جمله خود مقداد یالجن تهیه شده و آن دانشگاه در سال 1407 ق آن را منتشر کرده است: محب‌الدین ابوصالح و مقداد یالجن و دیگران، اصول التربیه الاسلامیه (چاپ اول: ریاض، کلیه العلوم الاجتماعیه). مقداد یالجن پس از گردن نهادن به تدریس ماده درسى اصول تربیت اسلامى در آن دانشگاه، کار چاپ‌شده آن شش استاد را به مقراض تهذیب و قلم تغییر مى‌سپارد تا به صورت کنونى درمى‌آید و منتشر مى‌شود. از این‌رو واژه مطور (= دگرگون‌شده/پیشرفته) را به عنوان کتاب افزوده است. یالجن در مقدمه و نیز متن کتاب به مواضع و موارد تصرفات خویش اشاره کرده و یادآور شده است که از دیگر همکاران خود در تألیف متن چاپ 1407 ق، براى اصلاح آن دعوت کرده اما پاسخ مساعدى دریافت نکرده است (ص 5-6). مقدمه، سیزده فصل، خاتمه و پیوست، محمل‌هاى برگزیده نویسنده براى بیان دیدگاه‌هاى خود در این کتاب است.
'''منهج اصول التربية الاسلامية المطور''' تألیف [[یالجن، مقداد|مقداد یالجن]]، این نوشتار هجدهمین عنوان از مجموعه‌اى است با فروست: سلسله کتاب تربیتنا. اصل این کتاب متن درسى رشته علوم تربیتى دانشکده علوم اجتماعى دانشگاه اسلامى امام محمدبن سعود عربستان بوده است که با قدم و قلم شش تن از استادان آن رشته از جمله خود [[یالجن، مقداد|مقداد یالجن]] تهیه شده و آن دانشگاه در سال 1407 ق آن را منتشر کرده است: [[محب‌الدین ابوصالح]] و [[یالجن، مقداد|مقداد یالجن]] و دیگران، اصول التربیه الاسلامیه (چاپ اول: ریاض، کلیه العلوم الاجتماعیه). [[یالجن، مقداد|مقداد یالجن]] پس از گردن نهادن به تدریس ماده درسى اصول تربیت اسلامى در آن دانشگاه، کار چاپ‌شده آن شش استاد را به مقراض تهذیب و قلم تغییر مى‌سپارد تا به صورت کنونى درمى‌آید و منتشر مى‌شود. از این‌رو واژه مطور (= دگرگون‌شده/پیشرفته) را به عنوان کتاب افزوده است. یالجن در مقدمه و نیز متن کتاب به مواضع و موارد تصرفات خویش اشاره کرده و یادآور شده است که از دیگر همکاران خود در تألیف متن چاپ 1407 ق، براى اصلاح آن دعوت کرده اما پاسخ مساعدى دریافت نکرده است (ص 5-6). مقدمه، سیزده فصل، خاتمه و پیوست، محمل‌هاى برگزیده نویسنده براى بیان دیدگاه‌هاى خود در این کتاب است.


در فصل نخست، مفهوم اصطلاحات اصلى، اهمیت بررسى اصول تربیت به‌طور خاص و تربیت اسلامى به‌طور عام، آبشخورهاى معرفتى تربیت اسلامى بحث و بررسى شده است.
در فصل نخست، مفهوم اصطلاحات اصلى، اهمیت بررسى اصول تربیت به‌طور خاص و تربیت اسلامى به‌طور عام، آبشخورهاى معرفتى تربیت اسلامى بحث و بررسى شده است.