فاطمة الزهراء عليهاالسلام في القرآن: تفاوت میان نسخه‌ها

    از ویکی‌نور
    جز (جایگزینی متن - 'جنبه‌‏هاي' به 'جنبه‌‏های')
    بدون خلاصۀ ویرایش
    خط ۲۶: خط ۲۶:
    | پیش از =
    | پیش از =
    }}
    }}
    '''فاطمة الزهراء عليهاالسلام في القرآن''' تألیف سید صادق شیرازی، اثری است در بیان شأن و منزلت حضرت زهرا(س) از نگاه قرآن.
    '''فاطمة الزهراء عليهاالسلام في القرآن''' تألیف [[حسيني شيرازي، صادق|سید صادق شیرازی]]، اثری است در بیان شأن و منزلت حضرت زهرا(س) از نگاه قرآن.
    نویسنده با کاوش در آیات قرآن کریم، ۶۸ سوره از سوره‌های قرآن را که آیه و یا آیاتی در آنها در شأن و مقام حضرت فاطمه(س) نازل شده، گردآوری کرده و در زیر هر آیه، احادیثی را که در تفسیر این آیه‌ها آمده، آورده است.  
    نویسنده با کاوش در آیات قرآن کریم، ۶۸ سوره از سوره‌های قرآن را که آیه و یا آیاتی در آنها در شأن و مقام حضرت فاطمه(س) نازل شده، گردآوری کرده و در زیر هر آیه، احادیثی را که در تفسیر این آیه‌ها آمده، آورده است.  



    نسخهٔ ‏۲۸ اوت ۲۰۲۳، ساعت ۱۲:۵۰

    فاطمة الزهراء عليها السلام في القرآن
    فاطمة الزهراء عليهاالسلام في القرآن
    پدیدآورانحسيني شيرازي، صادق (نویسنده) موسسه فرهنگي دار‌المهدي و القرآن الحکيم (به اهتمام)
    ناشرخوشنواز
    مکان نشرايران - اصفهان
    سال نشر1379ش.
    چاپچهارم
    شابک964-92875-4-X
    موضوعفاطمه زهرا (س)، 8؟ قبل از هجرت - 11ق. - جنبه‌‏های قرآني
    زبانعربي
    کد کنگره
    ‏‎‏/‎‏ف‎‏2‎‏ح‎‏5‎‏ / 104 BP

    فاطمة الزهراء عليهاالسلام في القرآن تألیف سید صادق شیرازی، اثری است در بیان شأن و منزلت حضرت زهرا(س) از نگاه قرآن. نویسنده با کاوش در آیات قرآن کریم، ۶۸ سوره از سوره‌های قرآن را که آیه و یا آیاتی در آنها در شأن و مقام حضرت فاطمه(س) نازل شده، گردآوری کرده و در زیر هر آیه، احادیثی را که در تفسیر این آیه‌ها آمده، آورده است.

    وی این موضوع را از کتاب‌های تفسیری، حدیثی و تاریخی غیر شیعی جمع‌آوری کرده، تا در حجیت قوی تر و دلیل روشنی باشد بر شأن و جایگاه حضرت فاطمه(س).

    در این کتاب آیاتی که در شأن اهل بیت(ع) تفسیر، یا در حق آنها نازل شده، و یا به مدح و ستایش آن بزرگواران پرداخته و یا به آنها تأویل شده گردآوری و بر اساس ترتیب سوره‌های قرآن تدوین شده است. سلسله سند احادیث، جهت رعایت اختصار حذف شده است.

    مؤلف، هیچ گونه توضیح و تحلیلی در باره مطالب نقل شده، ننوشته و به ذکر روایات و در پاره ای از موارد، به نقل اقوال تفسیری مفسران، در جایی که حدیثی برای آن یافت نشده، اکتفا کرده است.[۱]


    پانويس

    1. ر.ک: معاونت فرهنگی مجمع جهانی اهل‌بیت(ع)، ص286


    منابع مقاله

    معاونت فرهنگی مجمع جهانی اهل‌بیت(ع)، کتاب‌شناسی توصیفی اهل‌بیت علیهم‌السلام، قم، مرکز چاپ و نشر مجمع جهانی اهل‌بیت(ع)، چاپ اول، 1383ش.

    وابسته‌ها