الأحاديث الغيبية: تفاوت میان نسخه‌ها

    از ویکی‌نور
    جز (جایگزینی متن - 'ر.ک: کتابشناسی توصیفی اهل‌بیت علیهم‌السلام، ص' به 'ر.ک: معاونت فرهنگی مجمع جهانی اهل‌بیت(ع)، ص ')
    برچسب‌ها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه
    جز (جایگزینی متن - 'کتابشناسی توصیفی اهل‌بیت علیهم‌السلام، به کوشش معاونت فرهنگی مجمع جهانی اهل‌بیت علیهم‌السلام، ناشر مرکز چاپ و نشر مجمع جهانی اهل‌بیت علیهم‌السلام، چاپ اول، 1383' به 'معاونت فرهنگی مجمع جهانی اهل‌بیت(ع)، کتاب‌شناسی توصیفی اهل‌بیت علیهم‌السلام، قم، مرکز چاپ و نشر مجمع جهانی اهل‌بیت(ع)، چاپ اول، 1383ش. ')
    برچسب‌ها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه
    خط ۳۹: خط ۳۹:


    ==منابع مقاله==
    ==منابع مقاله==
    کتابشناسی توصیفی اهل‌بیت علیهم‌السلام، به کوشش معاونت فرهنگی مجمع جهانی اهل‌بیت علیهم‌السلام، ناشر مرکز چاپ و نشر مجمع جهانی اهل‌بیت علیهم‌السلام، چاپ اول، 1383
    معاونت فرهنگی مجمع جهانی اهل‌بیت(ع)، کتاب‌شناسی توصیفی اهل‌بیت علیهم‌السلام، قم، مرکز چاپ و نشر مجمع جهانی اهل‌بیت(ع)، چاپ اول، 1383ش.
     


    ==وابسته‌ها==
    ==وابسته‌ها==

    نسخهٔ ‏۸ اوت ۲۰۲۳، ساعت ۱۴:۰۸

    الأحاديث الغيبية
    الأحاديث الغيبية
    پدیدآورانمؤسسة المعارف الإسلامية (نویسنده)
    ناشرمؤسسة المعارف الإسلامية
    مکان نشرايران - قم
    سال نشر1415ق.
    چاپيکم
    موضوعغيب گويي (اسلام) - احاديث حديث - پيش گويي‏ها
    زبانعربي
    تعداد جلد3
    کد کنگره
    ‏/الف3 / 141/5 BP

    الأحاديث الغيبية پژوهشی است درباره غیب گویی و احادیثی که به این موضوع پرداخته‌اند. از آنجایی که کمتر به این قبیل مسائل پرداخته شده است، پرداختن به این موضوع از اهمیت زیادی در تحلیل مباحث دینی برخوردار بوده و همین نوع نگرش ویژگی خاصی به این اثر بخشیده است. فلسفه تدوین کتاب، بیان این مطلب است که اطلاع از امور غیبی کار هر کسی نیست و تنها مرتبطان با وحی و برخورداران از علم موهوب الاهی از آن آگاهند و از این رو، برای کسانی که به علم غیبِ غیب آگاهان، اطلاع داشته باشند، موجب ایمان و اعتقاد راسخ می‌شود. هدف کتاب، گردآوری آن دسته آحادی است که حاوی نکته پیش گفته است و نویسندگان، به صحت و عدم صحت اسناد آنها هم کاری نداشته‌اند.

    کتاب با احادیث پیامبر آغاز می‌شود و آنچه باید درباره خود، امیر مؤمنان(ع) و اهل بیت و رخدادهای دیگر پیش گویی کرده، ذکر شده است. آنگاه احادیث امیر مؤمنان و پیش گویی‌های ایشان بر شمرده شده و سپس احادیثی که حضرت فاطمه زهرا(س) در آنها از اسرار و امور پنهان خبر داده آمده است و آنگاه احادیث یکایک امامان به ترتیب نقل شده است.

    این پیش گویی‌ها شامل حوادث مهم و رخدادهای جزبی می شود. این غیب‌گویی ها شامل دوران یکایک معصومان و نیز حوادثی است که پس از آنها رخ داده است. مصادر یکایک احادیث در پاورقی ذکر شده و عمده آنها کتاب های شیعی‌اند. اسناد احادیث هم با مصادر در پاورقی آورده شده‌اند. مصادر کتاب به حدی است که بیشترین حجم کتاب را تشکیل می‌دهد. [۱]


    پانويس

    1. ر.ک: معاونت فرهنگی مجمع جهانی اهل‌بیت(ع)، ص 22-23


    منابع مقاله

    معاونت فرهنگی مجمع جهانی اهل‌بیت(ع)، کتاب‌شناسی توصیفی اهل‌بیت علیهم‌السلام، قم، مرکز چاپ و نشر مجمع جهانی اهل‌بیت(ع)، چاپ اول، 1383ش.


    وابسته‌ها