موسوعة الأدیان في العالم (مارونیه): تفاوت میان نسخه‌ها

    از ویکی‌نور
    جز (A-esmaili صفحهٔ موسوعة الأدیان في العالم (کلیسای کاتولیک مارونی) را بدون برجای‌گذاشتن تغییرمسیر به موسوعة الأدیان في العالم (مارونیه) منتقل کرد)
    بدون خلاصۀ ویرایش
    خط ۲۶: خط ۲۶:
    | پیش از =  
    | پیش از =  
    }}
    }}
    '''موسوعة الأديان في العالم'''، نگارش گروهی از نویسندگان تحت نظارت جمیل مدبک (معاصر) است.
    '''موسوعة الأديان في العالم'''، نگارش گروهی از نویسندگان تحت نظارت [[مدبک، جمیل|جمیل مدبک]] (معاصر) است.


    نوشتار حاضر، بخشی از مجموعه‌‌ای ده جلدی است که درباره ادیان جهان به نگارش درآمده است. این بخش به کلیسای کاتولیک مارونی اختصاص یافته است. این اثر برگرفته از مصادر عربی و غیر عربی نظیر آلمانی و فرانسوی است<ref>ر.ک: مقدمه، صفحه اول</ref>.
    نوشتار حاضر، بخشی از مجموعه‌‌ای ده جلدی است که درباره ادیان جهان به نگارش درآمده است. این بخش به کلیسای کاتولیک مارونی اختصاص یافته است. این اثر برگرفته از مصادر عربی و غیر عربی نظیر آلمانی و فرانسوی است<ref>ر.ک: مقدمه، صفحه اول</ref>.

    نسخهٔ ‏۳ اوت ۲۰۲۳، ساعت ۲۱:۰۳

    موسوعة الأدیان في العالم
    موسوعة الأدیان في العالم (مارونیه)
    پدیدآورانمدبک، جمیل (نويسنده)

    جا‌معة‌ مونبلییه‌ في‌ فرنسیا‌ (ناظر)

    مدکور، جمال ( مترجم)
    عنوان‌های دیگرالکنیسة‌ الکا‌ثولیکیة‌ الما‌رونیة‌ ** موسوعة الأدیان في العالم: الطا‌ئف‌ الما‌رونیة
    ناشرکریبس انترناشیونال
    مکان نشرلبنان - بیروت
    سال نشر2000م
    چاپ1
    شابک-
    زبانعربی
    تعداد جلد1
    کد کنگره
    /م968 31 BL
    نورلایبمطالعه و دانلود pdf

    موسوعة الأديان في العالم، نگارش گروهی از نویسندگان تحت نظارت جمیل مدبک (معاصر) است.

    نوشتار حاضر، بخشی از مجموعه‌‌ای ده جلدی است که درباره ادیان جهان به نگارش درآمده است. این بخش به کلیسای کاتولیک مارونی اختصاص یافته است. این اثر برگرفته از مصادر عربی و غیر عربی نظیر آلمانی و فرانسوی است[۱].

    آغاز مباحث کتاب، توضیحات مختصری پیرامون مارونیت، سبب نام‌گذاری و ماهیت آن است. در ادامه به دوره فتوحات عربی، خاستگاه کلیسای مارونی و حقیقت مسیحیت مارونی پرداخته شده، سپس از مسیحیان لبنان، محدوده جغرافیایی کلیسای مارونی و مسیحیت مارونی و اقوام شرقی سخن به میان آمده است. قدمای مارونی، مارونیان و صلیبیان، مارونیان و حکومت عثمانی از دیگر مباحثی است که به آن پرداخته شده است. در ادامه مباحث کتاب، به مارونیان در عصر جدید توجه شده و روابط مارونیان با برخی دولت‌ها نظیر دولت عثمانی و دولت شهابی ذکر شده است. مارونیان و دولت تحت قیمومیت فرانسه، دیرها و صومعه‌ها و سازمان‌های رهبانیت مارونی به‌همراه مباحثی در مسیحیت مارونی ونهضت فرهنگی در شرق، همچنین انتشار مارونیان در جهان از مباحث دیگر کتاب است. علاوه بر این، مطالبی ذیل عنوان ملحق نیز مطرح شده است که شامل مناطق اسقف‌نشین کاتولیکی مارونی در جهان، صومعه‌ کاتولیکی مارونی و شوراها و انجمن‌های کلیسا و... است.

    پانویس

    1. ر.ک: مقدمه، صفحه اول

    منابع مقاله

    مقدمه و متن کتاب.

    وابسته‌ها